Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

אז ככה הרכב הוא דייהו רייסר, המערכת היא המערכת המקורית שבאה עם הרכב. אני יודע שהמערכת היא לא הכי איכותית (בלשון המעטה) אבל בכל זאת אני רוצה לתקן את איכות השמע. הבעיה היא שבגלל כשל כלשהו במערכת רק רמקול אחד קדמי עובד. כשניסיתי לשחק עם הכפתור שקובע אילו רמקולים יעבדו יותר חזק ( כלומר הבלאנס בין הרמקולים האחוריים לרמקולים הקדמיים) אז כשאני ממש מגביר את האחוריים ומגביר את הרדיו עד הסוף (כי הרמקולים האחוריים כנראה ממש חלשים), אז הרמקולים האחוריים משמיעים אות חיים לשנייה ומפסיקים לעבוד, ושוב רק הקדמי השמאלי עובד. יש לציין שהימני בכלל לא עובד באף סיטואציה.

רציתי לדעת מהו הכשל במערכת? האם אלו באמת הרמקולים האחוריים שיש להחליף? ובנוגע לרמקול הימני הקדמי האם הוא הרוס?

תודה מראש למשיבים

פורסם

אין כשל במערכת... כי פשוט... אין מערכת :-D:-P

תעשה בדיקה פשוטה לרמקול ימין קדמי -

תוציא אותו - זה רמקול או 3.5 אינטש או 4 אינטש עם מגנט קטן שתפוס מתחת לגריל עם שניים או ארבעה ברגים, לא זוכר בבירור (אתה שולף את הגריל בעדינות עם מברג שטוח) ותוציא את הרמקול לרגע ותנתק אותו מהחוטים.

תיקח סוללה 9V ותיגע לפרק זמן קצר של שניה בהדקים של הרמקול - פלוס לפלוס, מינוס למינוס

האם הרמקול זז החוצה?

תהפוך את החוטים ותראה אם הרמקול זז פנימה.

אם כן - סביר להניח שהרמקול תקין - אלא אם כן אתה רואה בבירור שהוא קרוע, מפורר, סדוק או כל דבר אחר.

הבדיקה הבאה היא לבדוק את החיווט של הרמקול - את זה עושים ע"י הוצאת הרדיו דיסק (HU בשפת הפורום) וחיבור של הרמקול הזה לחיווט חליפי - עובד? החיווט לא תקין.

ואם בדקת את הרמקול הזה ואת החיווט החליפי על מערכת חיצונית (אפילו מערכת של בית) - והוא לא עובד לך בכב - יש לך בעיה ברדיו דיסק עצמו.

תעשה את אותה בדיקה לאחוריים אבל את האחוריים עד כמה שזכור לי קצת יותר קשה להוציא.

נתחיל משם - נמשיך הלאה אחרי שתודיע מה היו התוצאות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא צריך להיות מדען בשביל להגיד שרמקול מקורי של דייהו סופר רייסר כנראה ליא יחזיק יותר מ 10 שנים

עכשיו קודם כל להחליף רמקולים אין אפילו מה לבדוק

פורסם

assumption is the mother of all fuckups

תזכור את זה...

ברכב הפרטי שלי יש רמקול מקורי של דייהו לאנוס שנת 98 (הרכב הפרטי הוא טויוטה קורולה 96) - בוא נראה - שנת 98 עד שנת 2010 - הייתי אומר 12 שנה לרמקול מקורי של דייהו - הממ זה מעניין...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לא צריך להיות מדען בשביל להגיד שרמקול מקורי של דייהו סופר רייסר כנראה ליא יחזיק יותר מ 10 שנים

עכשיו קודם כל להחליף רמקולים אין אפילו מה לבדוק

חשבת לעשות הסבה ל"רנטגן" מנתיבות ?

אם אתה מצליח לראות את הפתרון אצלו ברכב מבלי לעשות בדיקה, אולי תוכל לפתור לי את בעיית המאורר שיש לי בחדר שינה: על המאורר יש כפתור שאמור לווסת את עוצמת הרוח, כאשר 1 = עוצמה חלשה, ו- 3 = עוצמה חזקה. לעיתים (לא תמיד), כשאני שם על 3 המאורר עובד חלש, וכשאני מעביר ל- 1 הוא עובד חזק. יש לציין שהמאורר בן יותר מ- 10 שנים. האם לדעתך כדאי להעיף אותו ולקנות חדש במבצע ב- ACE ב- 99 ש"ח ?

אשמח אם תוכל לאבחן לי את התקלה.

תודה רבה,

רזי.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

• תוכן חדש...