Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוושת הבלם צנחה היום לרצפה באזור יוקנעם, ולאחר זמן מה זה הסתדר.

לפני כשנתיים הייתה בעיה דומה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=210720&highlight=doperla

סיכום הדיון היה שכנראה יש בעיה במשאבה. אולם במוסך האחים קצב בחולון טענו שהם לא רואים שום בעיה, ומיכוון שהבעיה לא חוזרת על עצמה, טענו שאין סיבה להחליף משאבה.

גם הפעם לא נראה לי שמדובר בנוזל הבלמים שהוחלף...

שלחתי מייל לחברת טויוטה על הבעיה שחוזרת על עצמה כל שנתיים...

1 מישהו שמע על כשל נקודתי בבלימה שלאחר זמן מה נעלם כאילו לא היה?

2 לאן מומלץ להיכנס? למוסך המרכזי בכרמיאל, או אולי למוסך בעמיעד?

פורסם

כולה חתיכת משאבת בלם מרכזים שהלכה לעולמה תחליף וזהוא סע לשלום.

אני היה לי אותו סיפור בטנדר דימקס וגם באימפרזה החלפתי משאבה והכל הסתדר.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

הבעיה הזו תחזור כמו גדולה, זו רק שאלה של זמן.

בלא מעט פעמים היא מתחילה אחרי החלפת נוזל בלמים שכן בתהליך זה גומית המשאבה נדחפת לכל אורך צילינדר המשאבה ולא רק בתנועה הקצרה שיישנה בעת פעולה רגילה של המשאבה.

רוץ תחליף את המשאבה, היא תקרוס שוב וברגע הכי לא מתאים.

פורסם

קודם כל איך אפשר לדעת מהוא Original Equipment Manufactory איכותי?

ודבר נוסף, אבא שלי נכנס למוסך המאירי שכמובן לא מצא שום בעיה במשאבה ואומר מה אמרו גם אחרים לפניו שאין טעם להחליף משאבה תקינה...

פורסם

שלום רב

יש צורך לבצע בדיקה כללית למערכת זוהי מערכת בטיחותית-הורגת

צניחת הדושה נגרמת עקב מעבר נוזל בלמים משני צידי הבוכנה במשאבה המרכזית או לחילופין נעילה והתחממות של קליפר גלגל

יש להוריד את המשאבה המרכזית לבדיקת תקינות במכון המתעסק עם שיפוץ משאבות בלם .( עלמנת לאשר או לשלול כשל במשאבה )

בברכה זיסו יוסי -מוסך זיסו

• תוכן חדש...