Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'ימני- נזק לוו ולפגוש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני מתכוון לבדוק ג'ימני לקנייה ובטלפון נאמר לי שיש נזק קל לפגוש ולוו שמחובר לשלדה עקב חילוץ לא נכון של רכב אחר. הרכב מטופל במוסך מרכזי והערכה לנזק היא סביב 2K.

האם זוהי פגיעה בשלדה או במה שנקרא "קצה שלדה"? ואיך אני צריך להתייחס לכך כשאני בא למשא ומתן במחיר?

פורסם
שלום לכולם. אני מתכוון לבדוק ג'ימני לקנייה ובטלפון נאמר לי שיש נזק קל לפגוש ולוו שמחובר לשלדה עקב חילוץ לא נכון של רכב אחר. הרכב מטופל במוסך מרכזי והערכה לנזק היא סביב 2K.

האם זוהי פגיעה בשלדה או במה שנקרא "קצה שלדה"? ואיך אני צריך להתייחס לכך כשאני בא למשא ומתן במחיר?

הוו עיגון/חילוץ מרותך לשלדה, וכידוע בג'ימני יש שלדת סולם חסונה ביותר, והסיכוי לפגיעת שלדה די נמוך, וסביר שהוו פשוט התעקם/נתלש וכו'.

נזק לפגוש? אם אתה קונה את הרכב למטרת טיולי שטח אזי שנזק לפגוש לא אמור להוות שום בעיה עבורך;

אם מדובר בפגוש קדמי פשוט לבדוק את המכלולים הרגישים שמאחוריו, כמו רדיאטור וכיו"ב, ושוב, בהנחה שהפגוש נקרע בעת חילוץ לא מוצלח ולא כתוצאה מהתנגשות בקיר, אזי שהסבירות לפגיעת שלדה די נמוכה.

הרכב הזה חסון וחזק, ומסוגל לספוג הרבה בלי לקבל נזקים (כמובן, בגבולות ההגיון).

בכל מקרה- קח את הרכב למכון שמבין ברכבי 4X4 לקבלת אבחון מקצועי ומדוקדק- דברי הם בערבון מוגבל, רק על סמך נסיוני עם הרכב הזה ב-4 השנים האחרונות.

הערת אגב: רכב שטח מדהים, ואם אכן אתה קונה אותו למטרת טיולי שטח צפויה לך הנאה מרובה ממנו!

:puzzled:
  • תוכן חדש...