Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כניראה שאני קונה את האוטו שנת 63 הייתי רוצה לדעת פרטים בפרוט כמו - האם זה נכון שהדלת נפתחת בסיבוב באמת ?? איך הנסיעה ??? אומרים שהנוחות זוועה זה נכון ??כמה שווה רכב כמו זה לאחר שיפוץ פשוט ( פחחות ותיקון כל דבר ) ??? אם אני רוצה לנסועה בלי הגג זה מותר ??

ומי שמכיר את הרכב הייתי רוצה לדעת כל פרט חשוב וגם פחות חשוב

פורסם

מה זה בלי הספסל מאחור, לא מכיר דגם כזה ?

אולי מסחרי אפור שהורידו לו ?

לגבי דלתות, זו בדיחה וותיקה, עקב גמישות השילדה ומצבי קיצון זה יכול לקרות.

לגבי נוחות, לדעתי עם כל ה - 190 ס"מ גובה שלי נוח מאד.

מנסיון של 30 שנה ועשרות אלפי ק"מ רכב פשוט ואמין.

לגבי הגג, דעתי ידועה ,לא מומלץ להוריד והיו כאן בפורום דיונים רבים בנושא.

מחיר, זה באמת בעיני הקונה כל אחד בהתאם לגודל ועומק השריטה שלו.

שיהיה בהצלחה

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

אולי אני מתבלבל אבל בדרך כלל אמור להיות ספסל מאחורה ?? ולמה בדיוק לא כדאי להוריד את הגג ??ומאיפה אפשר להשיג חלקים כמו לוח שעונים ??

פורסם

הודעה חדשותיתי - ההראלד שהיתה בחזית החנות ליד תיאטרון בית לסין (לא רחוק מקונוע תל-אביב לשעבר) - נעלמה, נגוזה , כנראה עברה לבית אבות יחד עם הבעלים.

מצא משה

פורסם
האם זה נכון שהדלת נפתחת בסיבוב באמת ?? איך הנסיעה ??? אומרים שהנוחות זוועה זה נכון ??

יש בעיה בנעילת הדלת. מכניזם הנועל מתוכנן גרוע, והדלת מאוד כבדה. לאחר זמן קצה הדלת ( בצד המנעול) שוקע והבעיה מתגברת.

מדי פעם תאזן את הדלת כדי שהנעילה תתפוס.

כל פעם שאתה סוגר את הדלת, תטלטל ותוודא שהיא באמת סגורה.

גל ההנע ( דרייב שאפט) מחובר בברגים עם נעילה עצמית שלאחר כמה אלפי ק"מ נוטים להיפתח לאט לאט. כתוצאה גל ההנע מתחיל לרעוד ולהרעיש.

בהצלחה

יהודה

פורסם

אתה יכול לסוע בחופשיות ללא הגג.

להרלד שילדת סולם מאסיבית למדי שזהה בכל הדגמים (מישפחתי, קופה וסטיישן) ולמעשה למרכב אין הרבה חשיבות במכונית הזו.

הגג סה"כ מחובר עם כמה ברגים, ובניגוד למכוניות "רגילות" הוא לא לוקח חלק בהקניית חוזק מבני למכונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתה יכול לסוע בחופשיות ללא הגג.

להרלד שילדת סולם מאסיבית למדי שזהה בכל הדגמים (מישפחתי, קופה וסטיישן) ולמעשה למרכב אין הרבה חשיבות במכונית הזו.

הגג סה"כ מחובר עם כמה ברגים, ובניגוד למכוניות "רגילות" הוא לא לוקח חלק בהקניית חוזק מבני למכונית.

חן ידידי, אינני יודע מה הניסיון האישי שלך עם הרכב הנדון , עצתי לך פשוטה על תמעיט בערכם של הברגים.

ובנוסף, בדגמי ה - Conv. שהם כמובן בעלי גג רך מתקפל הוכנסו שינויים לטובת חיזוק המבנה וייצוב הדלתות, מאחר ויש לי גם וגם אתה מוזמן להגיע לראות ולחוש. בדגם ה - Saloon שלי לא נסעתי מעולם ללא הגג וכתוצאה מכך הדלתות יציבות ואין צורך לבצע כיוון כמו שצויין מעלה. הורדתי את גג בזמנו לפני 20 שנה לתקופת השיפוץ.

בנושא פתיחת הברגים, אומים עם אבטחה עצמית(בלי קשר לדגם הרכב) לא נפתחים מעצמם אלא עם נפתחו וניסגרו מספר פעמים ואז יש כמובן להחליפם בחדשים, לא לעולם חוסן. אחרי עשרות אלפי ק"מ במשך השנים לא קרה לי דבר כזה.

בכל מקרה נקווה שעוד Herald תעלה חזרה לכבישי ארצנו.

לגבי למה לא כדאי להוריד את הגג, ערוך חיפוש בפורום וקבל את כל הנימוקים בעד ונגד שהועלו במרוצת השנים.

אומר בקצרה כי Saloon זה לא Conv. למרות שישראלים חושבים שהם יודעים הכל הכי טופפ.

באנגליה פיתחו בזמנו קיט שנקרה Tristan שנועד למטרה הזאת, נותן מענה חלופי לחוזק שנותן הגג למרכב.(כמה ברגים מסכנים)

שבוע טוב

נתי

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם
הודעה חדשותיתי - ההראלד שהיתה בחזית החנות ליד תיאטרון בית לסין (לא רחוק מקונוע תל-אביב לשעבר) - נעלמה, נגוזה , כנראה עברה לבית אבות יחד עם הבעלים.

חבל!!!! עוד רכב אספנות הולך ככל הנראה להפוך לקופסאות שימורים.

אני מכיר את הרכב הזה עומד שם כמה שנים טובות , הוא נהיה כבר חלק מהנוף רק שבכל פעם המצב שלו הלך והדרדר.

בגלל שזה טרמיוף ואני לא חסיד של הרכב הזה אפילו לא עלה בדעתי לאתר את הבעלים ולבדוק מה הסיפור שלו אבל באמת יהייה חבל אם הוא הלך לעולמו ולא לשיפוץ.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

לכל בעלי ה - Herald sloon שהורידו את הגג ויש להם "קבריולט"

מצורף קישור למכירה של הקיט המדובר להסבה נכונה ובטוחה שפותח באנגליה.

http://www.ebay.co.uk/itm/Triumph-Herald-Tristan-Convertible-Roof-/150757559919?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DDLSL%252BSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BUA%26otn%3D10%26pmod%3D130642608372%252B130642608372%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D6502748418261961599

$(KGrHqFHJCsE8gQRng9nBPIwJj,hm!~~60_12[1].jpg

$(KGrHqJ,!o4E8ViOVpLWBPIv51HOm!~~60_12[1].jpg

$(KGrHqZ,!ioE8N0RUdVIBPIv2bWWZQ~~60_12[1].jpg

Classic car parts hunter

פורסם

שיחקת אותה נתי עם הלינק!

תודה!

Subaru DL Hardtop 1978 ,Subaru DL station 1979

Triumph harld 1968, Piaggo Vespa SS 1966 with a sidecar

Volkswagen Caddy 1986, Piaggo Vespa Super 1969 with a sidecar

פורסם

תודה תודה

30 שנות נסיעה על Herald ובעלות על 2 אחד רגיל ואחד קבריולט מקורי זה בכל זאת משהו.

ניסיון תאורתי של רבים כאן בפורום אינו משתווה לשנת ניסיון מעשית אחת.

כמובן רק בנושא הרכב הספציפי.

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...