Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי שברולט קווליר 96.. האוטו מתקשה להניע ואחרי שאני נוסע הוא פתאום סוחב קדימה פתאום נוסע לאט, כשהוא מגיע ל40 מעלות מהבהב לי הסמל של המנוע של ה CHECK, וגם כשאני עוצר ברמזורים אני רואה את הטורים עולים ויורדים כזה והאוטו רועד ממש חזק..

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

כעיקרון צריך להתחבר עם סורק תקלות.

תקלה נראת כמו תקלה חשמלית.

קיימים בשוק כרגע סורקי תקלות פרטיים כמו זה לדוגמה:

http://www.amazon.com/gp/product/B000EVYGQY?ie=UTF8&tag=wwwcaradvisor-20&linkCode=as2&camp=1789&creative=390957&creativeASIN=B000EVYGQY

או זה

כל משרציתם לדעת על מכוניות והרבה יותר מזה!!!

פורסם

אין לי מושג איך להשתמש בזה אבל בפעם האחרונה שהשתמשו לי בזה המוסכניק אמר לי רק שה RGK שלי זה ששורף פיח משו סתום ..

יש מצב שזה ראש מנוע?

פורסם

בדקתי קצת את העניין באינטרנט בנושאים באנגלית דיברו שם על בעיה דומה לשלי אמרו שצריך להחליף חיישן מצערת TPS משהו כזה..

יכול להיות באמת שזו בעיה חשמלית..

פורסם

נסה להיתמקד בבעיה מכיוון הממיר הקטליטי, סממנים כמו אלה מאפיינים בעיות ממיר שככל הניראה עשה את שלו. אם אתה מעט מבין במכונאות בצע ניתוק של הממיר מסעפת הפליטה אם הוא מחובר אליה ע"י ברגים ולא ביציקת ריתוך והנע את הרכב כאשר הממיר מופרד מהסעפת. הרעש אומנם יכול להישמע לך קצת לא נעים שהרכב יהיה מונע אבל לפחות תדע אם הקירטועים נעלמים או לא.

:)
  • תוכן חדש...