Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר הוא 59700 + קודנית + טסט לשנה + אביזרי רישוי + יש שם גם חיישני רוורס... ביחד זה מגיע לכ62,000

בהתחשב שיש המתנה 59500 זה דוקא סביר למרות שלא הייתי רוצה לחסוך 3000 בלבד ולוותר על היתרון העיקרי של האלטו, חדש :lol:

אבל אני בטוח שיהיה מי שיקנה, ואם לא ב59500 אז ב58000.

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה אם בחיסכון כזה קטן האם כדאי לוותר על הזכות להיות יד ראשונה, או להזמין חדשה מהחנות אבל לספוג את זמן המתנה.

כך שאני מבין שכל אחד וההחלטה שלו.

פורסם
רציתי להוסיף שזמן ההמתנה לידני בצבע נורמלי גם דיי מלחיץ אותי,

אני צריך רכב אתמול(!) , האם מישהו יודע מה זמן ההמתנה המשוער אם אני מזמין מהסוכנות בשבוע הבא ?

תודה

יש מישהו ביד 2 שאמור לקבל באוגוסט והתחרט, אולי זה מעניין אותך

הצטרפו ל"סוזוקי אלטו החדשה" בפייסבוק

פורסם
יש מישהו ביד 2 שאמור לקבל באוגוסט והתחרט, אולי זה מעניין אותך

ראיתי את זה, אבל אני הופך להיות אוטומטית יד שנייה.

אין מצב שאני אקח באותו מחיר, אלא אם כן להיות יד שנייה יוריד לי ל-55,000. נשמע קצת הגיוני, לא ?

פורסם

אין צורך. האוטו עוד לא הגיע, ולא עבר טסט

אתה רק משנה את שם ההזמנה והאוטו יגיע על שמך עם 0 בעלים קודמים

הוא לא נרשם בארץ עדיין. באותה מידה אם הוא מבטל הוא מפסיד 500 שקל

אם הוא עושה שינוי שם להזמנה אתה נותן לו 500 שקל וזהו

אתה מסדיר את יתרת התשלום מול החברה

פורסם
אין צורך. האוטו עוד לא הגיע, ולא עבר טסט

אתה רק משנה את שם ההזמנה והאוטו יגיע על שמך עם 0 בעלים קודמים

הוא לא נרשם בארץ עדיין. באותה מידה אם הוא מבטל הוא מפסיד 500 שקל

אם הוא עושה שינוי שם להזמנה אתה נותן לו 500 שקל וזהו

אתה מסדיר את יתרת התשלום מול החברה

אוקי, אני יכול לבדוק את העניין.

בכל אופן מחר בשעה 16:00 אני יוצא לנסיעת מבחן והבאתי איתי נהג וותיק - אבא.

אם נחליט שזה מתאים לי, נשאל על מועדי אספקה. אם זה יהיה יותר מאוחר מאוגוסט אני אתקשר לבחורצ'יק ונתאם את העניין.

פורסם
אוקי, אני יכול לבדוק את העניין.

בכל אופן מחר בשעה 16:00 אני יוצא לנסיעת מבחן והבאתי איתי נהג וותיק - אבא.

אם נחליט שזה מתאים לי, נשאל על מועדי אספקה. אם זה יהיה יותר מאוחר מאוגוסט אני אתקשר לבחורצ'יק ונתאם את העניין.

אני לא מאמין שהרכב שלו לא יימכר עד אז

פורסם

רק לציין שרכב שמגיע באוגוסט זה באמת רק העברת שם בהזמנה והקונה יהיה יד ראשונה, אם הבנאדם פשוט מבטל הוא משלם 2000 שח ולא 500 טל ולכן בנאדם שהתחרט בהחלט יעדיף ל"מכור" את הזכות לקבל את האוטו כבר בחודש הבא.

פורסם

טוב, אז בשעה טובה התייצבתי היום בסוכנות של חיפה.

אני ואבא לקחנו את הרכב למבחן בעליות של חיפה.

היה צריך למשוך את ההילוכים, אבל בסך הכל עם מזגן על פול פאוור ו-3 יושבים באוטו הרכב סחב גם סחב.

ה-"מתנה" שקיבלתי הוא הלחצן לפתיחת הכפתור השני כביכול 587 ש"ח.

אני רוצה להודות לכל בעלי האלטו בפורום הזה ובכלל, הגולשים בפורום הנפלא הזה שעזרו לי לגבש החלטה.

גם לבחורצ'יק שעשה כתבה באתר "אוטו" והמליץ על הידנית.

הלכתי על הלבן מטאלי מתוך התכלת,הירוק והוורד שהיו במלאי. בשביל שחור או שאר הצבעים הייתי צריך לחכות עד ספטמבר.

הרכב יגיע בחודש אוגוסט 2010 - ז"א המתנה של חודש. כיף להמתין לרכב חודש ולא יותר.

תודה, אעלה תמונות כשהחמודה שלי תגיע!

פורסם
מה תנאי המימון שקיבלת?

הם הפנו אותי לבנק לאומי או בנק ירושלים

עם תנאים של פריים מינוס חצי ופריסה של עד 5 שנים.

עכשיו כל מה שנותר לראות הוא אם הם יאשרו לי את תנאי ההלוואה, היות ואני חייל - אך יש לי הכנסות.

פורסם

שלום לכולם!

אני הייתי היום בסוכנות סוזוקי ולקחתי את האלטו הידנית לנסיעת מבחן....יחסית לעובדה שלא נהגתי בהילוכים הרבה זמן (!!) הסתדרתי מעולה עם הרכב,הוא סחב עליות (סטלה מאריס למי שמכיר) מעולה עם מזגן ו3 אנשים בוגרים,ונסע בכביש המהיר ב-100 קמש בכיף וללא מאמץ מטורף מידי...

בסופו של יום,בתקציב סטודנטיאלי למדי,ובהתחשב בעובדה שכבר כמעט חודשיים אני מחפשת רכב בנרות,האלטו נראית כמו בחירה מצויינת וחסכונית... :)

אני נהניתי!!

ובעניין בחירת הצבע-גם אני מתלבטת,והצבעים היחידים שנשארו לאוגוסט הם כחול לבן ורוד וירוק..שאר הצבעים יגיעו בספטמבר...לא שווה כבר לחכות???

(ראיתי כבר מלא כחולות באיזור חיפה...דיי מבאס!!)

אגב,למי שראה,האם הורוד הוא כל כך נשי,שאני לא אראה אף גבר נוהג בה?????

פורסם

הכחולה נראית מצוין.

בורודה את לא תראי גברים, אני מכיר מישהי שקנתה ורודה - החבר שלה לא מוכן אפילו לנסוע בה :twisted:

מצד שני, הורוד כן מחמיא לאלטו!

צבע זה עניין של טעם, באופן אישי אני מאד אוהב את השחורה (שלי), כחולה והאפור עכבר על האלטו.

פורסם

רק מחוות דעת אישית שלי...

האוטו קטן, מאוד, בצורה מחרידה אפילו . המזגן מאוד חלש ומכביד על הרכב והמנוע פשוט לא סוחב מחוץ לעיר. ממש בלתי אפשרי לעקוף רכבים מבלי לייצר רעשים נוראיים מהמנוע. אבל הדבר הכי גרוע בעיניי זו הנוחות נסיעה, שפשוט לא קיימת. האוטו הזה מרגיש כמו סוזוקי סמוראי בדרך כורכר, כל מהמורה קטנה, כל פיפס קטן בכביש מרעיד כל חתיכת פלסטיק ברכב בצורה נוראית. אני באופן אישי יוצא מנהיגה ברכב הזה עם כאבי גב. שוב פעם דעתי האישית כי אני כבר יודע מה כולם יגידו, הרכב הזה מספיק בקושי לעיר וזאת בגלל שהוא יחסית זריז במהירויות נמוכות אבל בגלל הנוחות נסיעה הנוראית ממש לא נעים לנסוע בו בתוך העיר או מחוצה לה.

ורק עוד משהו קטן לגבי ההמלצה הרווחת פה לרכישת הידני- מי שלא יודע לנהוג בידני ומי שלא מסתדר עם זה , יפיק תוצאות גרועות בהרבה מאוטומט וזה משהו שלא ראיתי שאף אחד הזכיר פה או בכלל בפורום. הכל טוב ויפה שמתארים על הנייר שידני יותר טוב, אבל ידני יותר טוב שהנהג יודע לנהוג בו.

פורסם

הצטרפתם כבר לפייסבוק?

יגאל, אני שילמתי מקדמה 1000 שקל

ונאמר כי אם אני מבטל, 500 שקל נשארים אצל כמקדמה לרכב הבא

שאני אקנה בסוזוקי ולא יוחזר

• תוכן חדש...