Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח רכב - המלצות\עצות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי החלפת מנוע בדיטסו אפלאוז שרכשתי אני עובר לנושא הבא..

אני צריך לבטח את האוטו חובה וצד ג'

בררתי קצת והבנתי שכל חברה נותנת בצד ג' כל מיני תוספות שמגרות קצת למרות שאני לא יודע מה אצטרך מהם

כיון שאינני מתמצא בכלל(רכב ראשון) אבקש את עזרתכם

בביטוח משווה הציעו לי 1750 חובה ו850 צד ג' שם נותנים לי כיסוי עד 400 אלף, רכב חליפי במקרה תאונה,שמשות וגרירה,וחניית לילה במקרה שהאוטו נתקע במהלך הלילה וגרר אוסף אותו אז הוא לא נאסף למוסך אלא לחניון מסודר של החברה עד לבוקר למניעת גניבות וכו'.. בנוסף אין הגבלה על שמשות אם נשברו כמה פעמים או על מרחק גרירה.

מצד שני קיבלתי הצעה 1650 חובה וצד ג 650 אם כמעט אותם נתונים

אני מעוניין לדעת על מה הכי חשוב לי לשים את הדגש?

קצת נתונים עלי:

מעל 5 שנות רשיון

מעלגיל 25

ללא ביטוח בעבר וכמובן ללא תביעות

לא נוסע בשבת

בנוסף שאלה קטנה, האם זה משנה באפון חריג אם המנוע הוא 1500 או 1600? כי אני הכנסתי מנוע 1500 כרגע ובדגם הרכב אין מנוע 1500 אלארק 1600 האם אני אשלם יותר סתם בגלל זה?

פורסם

לי תמיד עולה הביטוח חובה כ- 1450 שקל והצד ג' כ- 500 שקל. בכל מקרה תמיד אפשר להתמקח ולעיתים ניתן להוריד במחיר.

על גרירה אני תמיד מוותר, לא רואה סיבה לשלם על גרירה מראש ולא להשתמש בשירות, גוררים יש בשפע.

על שמשות אף פעם אני לא מוותר, אם הרכב חלופי עולה כסף אז אני מוותר גם עליו.

פורסם

חבילת השירות איננה חלק מביטוח הרכב. אתה יכול לפנות לספקים השונים ולרכוש רכב חליפי, שרותי גרירה, נזק לשמשות ועוד.

עלות החובה ניקבעת בהתאם לגילו של הנהג הצעיר ביותר הנוהג ברכב.

• תוכן חדש...