Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלקמינו 79 - השיפוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שיהיה בהצלחה.

אם אני מבין נכון אתה מבצע פחחות לבד? אני עשיתי פחחות אגרסיבית של הטלאות, ושיקום חלקים כמו רצפה (שהוחלפה במלואה למקורית) כנפיים, קיר אש ומכסה מנוע אצל פחח מקצועי. העלות הגיעה ל 10K.

את הצבע עשיתי לבד, עם ישור ומילוי בחומר. כלומר, לא התפשרתי על שימור הבודי לטובת המראה הכללי.העדפתי בודי מושלם, ללא פשרות, והתפשרתי על המראה הסופי. בעתיד אבצע גם את זה.

לדעתי תעשה אותו דבר. הטלאה איפה שצריך, בצורה הכי טובה ולא סתם מילוי עם חומר וצבע תעשה לבד.

• תגובות 262
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה צודק במה שאתה אומר.

אבל הבודי של הרכב שלי במצב טוב מאוד.

על החלק התחתון כבר עבדתי עשיתי זפת וצבע לשילדה לבד.

החלקים הקצת יותר בעיתיים הם חלקים פריקים.

זאת אומרת דלתות ומכסה מנוע, בהם אני כן עושה מס' טלאים אבל לא מתעמק יותר מידיי.

הרכב עומד בחניה פתוחה ואני נוסע בו דיי הרבה לכן פחחות קוסמטית מספיקה לי בשלב זה.

פורסם
כל הכבוד אבישי רואה שיש התקדמות , המשך לעדכן !

אתה מדבר?

תיזרוק לרשת כמה תמונות של האלקמינו שלך שמשתפצת.

אתה צובע שחור?

פורסם

האלקמינו שלי ממתינה בקוצר רוח לכונס למכסה מנוע כמו שאצלך בסימלון

ותעבור צביעה בשחור לאחר מכן ריפודים וטסט , תמונות בקרוב ! :wink:

פורסם

אחרי הרבה זמן שהרכב מקבל קצת שיפשופים וצבע יסוד (תמונות בהמשך) נתתי לרכב היום קצת יחס אישי.

הקרבורטור הולי הענק שהיה שם יעבור לפרויקט הבא כי שם נצטרך יותר דלק:evil:.

אדלברוק חדש שהגיע + פילטר אויר חדש קיבלו את מקומם באל קמינו.

להפתעתי הרכב נוסע אפילו קצת יותר טוב (כנראה ההולי חנק אותו בדלק).

קצת תמונות::-D:-D:-D!!!

DSC00232.jpg

DSC00235.jpg

DSC00236.jpg

DSC00239.jpg

DSC00238.jpg

DSC00244.jpg

פורסם

יה תותח איזה יופי,כמה עולה קארב חדש כזה?שלי קצת ישן והתחיל לשאוב אוויר מכל הצירים של התריסים וכאלה,ואים אתה יודע איך לכוון את ברגי האוויר?אני אשמח להסבר כי הקארב הזה הרג אותי כבר...

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

נראה טוב, תתחדש.

יש יעילות טובה כשהפילטר-אוויר בצורה כזו? אני מתכוון כשהוא שואב אוויר חם מהמנוע ?

אני יודע שאוויר חם אינו מומלץ .

In torque we trust

פורסם
יה תותח איזה יופי,כמה עולה קארב חדש כזה?שלי קצת ישן והתחיל לשאוב אוויר מכל הצירים של התריסים וכאלה,ואים אתה יודע איך לכוון את ברגי האוויר?אני אשמח להסבר כי הקארב הזה הרג אותי כבר...

יצא לי זול כי הבאתי אותו עם מישהו לא דרך משלוח משהו כמו 800 ש"ח.

לפי הסרטון של אדלברוק אם יש לך קאמשאפט רגיל סוגרים את הבורג עד שמתחיל לגמגם ואז פותחים 4\3 סיבוב.

אם המנוע משופר והקאמשפט חם פותחים עד שמגמגם ואז סוגרים 4\3 סיבוב.

אם כיוון רגיל לא עוזר אז רק איציק מרעננה יעזור.

פורסם

כיוונתי לפי הסרטון הזה פעם שעברה שהיתעסקתי,הוא עובד פיקס ואחרי שבועיים שוב מתחיל להישתגע...איזה משאבת דלק יש לך?

CELICA כמה פוזה8)

פורסם
כיוונתי לפי הסרטון הזה פעם שעברה שהיתעסקתי,הוא עובד פיקס ואחרי שבועיים שוב מתחיל להישתגע...איזה משאבת דלק יש לך?

המשאבה האורגינלית מכני.

פורסם

בזמן האחרון יש לי ריח חזק של דלק שהאוטו עומד מונע,והוא נחלש קצת בגבוהות,לא מוצא נזילה,נדמה כאילו הוא מציף עצמו מידי פעם וקשה לו להניע כשהוא חם כבר(שבד"כ הוא מניע בנגיעה) אבל איזה עוד כיוונים יש חוץ מהבירגי אוויר שקדימה?

CELICA כמה פוזה8)

• תוכן חדש...