Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוסד לביטוח הבטיחות בכבישים ערך ניסויי התנגשות צד במכוניות בינוניות (בגודל) ומצא כי רובם הפגינו ביצועים חלשים. המוסד ערך את הניסויים ע"י מכשולים ששוקלים 3300 פאוונד וזאת בניגוד למיכשולים בהם עושים שימוש מוסדות ממשלתיים בבדיקות אלה – מכשולים קטנים יותר בגודל של הרכב עצמו.

 

הסיבה לשימוש במכשול גדול יותר נבע מהרצון לבדוק מה יקרה למכונית אילו התנגשה בצידה עם מכונית שטח. מכונית ה-"Toyota Camry" ןה-"Honda Accord" זכו לציון טוב אך 10 מכוניות אחרות זכו לציונים גרועים.

 

מקור: CNN

 

http://money.cnn.com/2004/04/15/pf/autos/side_crash_test

4083c9f82d50d031.jpg

פורסם

סתם שאלה שלא קשורה, ובלי להעליב...

 

משגע אותי מאיפה אתה מביא את כל הכתבות, אתה כל היום משוטט באינטרנט, מדפדף בעיתונים, צופה בחדשות, וקורא סקרים וסיכומי משפטים?

מבין כל 214 ההודעות שלך לא ראיתי אחת שלא קשורה לחדשות...

 

מי אתה?

:shock:

הראל.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

אני אוהב לאסוף ידיעות שונות ומשונות מכל העולם ולעיתים אני נתקל בהודעה שיש בא אולי בכדי לעניין את הפורום הנ"ל.

 

מי שמעוניין לראות ידיעות מהעולם בנושאים שלא קשורים לרכב מוזמן לעיין באשכול היומי שלי בפורום הסקופים של רוטר.

×
×
  • תוכן חדש...