Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קיבלתי דוח חניה, לפני קרוב לשנה, רק עכשיו הדוח הגיע והועבר על שמנו(מדובר על רכב מהעבודה).

הדוח הוא על עצירה בתחנת אוטובוס.

אני זוכר את הדוח הנ"ל משום שאני הלכתי לאסוף את אחותי והחנתי בסוף תחנת האוטובוס כשחצי מהאוטו בגבול התחנה, הגיע למקום פקחית צילמה את הרכב וישר אמרתי לה את הסיבה שבגללה אני עומד והיא אמרה לי בסדר אני לא נותנת לך דוח רק תזדרז.

עכשיו קיבלתי את הדוח, וגם ראיתי את הפקחית השבוע, דיברתי איתה והיא אמרה שכניראה היא צילמה וכבר היה מאוחר מידי, אבל אין בעיה- שאני ינסח מכתב על המקרה ושאני ירשום שהיא אישרה לי את החניה והיא תבטל את הדוח הנ"ל.

הבעיה שלי היא שאיני יודע לנסח כל כך טוב, לכן אבקש את עזרתכם בנושא.

תודה רבה.

קובי

פורסם

לא סביר שיבטלו דוח כזה.

בקש להישפט ובקש התחשבות בקנס בהתחשב

בנסיבות החניה הקצרה שתארת.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

הפקחית עצמה אמרה שהיא זוכרתאת המקרה ושהיא תבטל את זה משום שזה היה בסוף התחנה, עם אורות מהבהבים + פתק על החלון.

בכל מקרה שווה לנסות לא?

קובי

פורסם

כשכותבים מכתב לרשות רשמית כמו עיריה (ולא רק במקרה כזה), כדאי להקפיד על דקדוק והגהה תקינים. שים לב לתיקונים בגוף הטקסט:

לכבוד:

מחלקת הפיקוח בעיריית ......

א.ג.נ.,

ביום ...... בתאריך ...... החניתי את רכבי במקום ......

לאחר דו שיח עם פקחית,שנכחה במקום האירוע, היא אמרה לי,שהיא מאשרת לי את החניה מצד אחד, אך בטעות צילמה את הרכבי.

לאחר שהתברר לי שקיבלתי דו"ח, דיברתי שוב עם הפקחית,_שאמרה: "קיבלת ממני אישור לחנות שם וזה בסדר מבחינתי".

לטיפולכם.

בכבוד רב......

באדום: הדברים שצריך להוסיף.

בכחול: הדברים שצריך להשמיט.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
את המקומות המסומנים בנק' עליך להשלים לפי פרטי האירוע.

לכבוד מחלקת הפיקוח בעיריית ......

א/ג"נ

ביום ...... בתאריך ...... החניתי את רכבי במקום ......

לאחר דו שיח עם פקחית,שנכחה במקום האירוע היא אמרה לי,שהיא מאשרת לי את החניה מצד אחד אך בטעות צילמה את הרכב.

לאחר שהתברר לי שקיבלתי דו"ח דיברתי שוב עם הפקחית,שאמרה "קיבלת ממני אישור לחנות שם וזה בסדר מבחינתי".

לטיפולכם.

בכבוד רב......

ותוסיף גם:

מכובדי, יש לציין שהנני אדם שומר חוק, אשר נוהג כשורה, ונאמן לחוקי המדינה והתעבורה.

בנוסף, מתחייב אני שלהבא ובעתיד, לא אחזור על מעשיי בשנית.

לטיפולך המהיר אודה.

בברכת (חג שמח? שבת שלום? שבוע טוב? תלוי מתי תשלח את הכמתב)

______________ (שמך במקום הקו)

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

תודה רבה לכם!

יש לכם עוד הצעות?

מן הסתם להוסיף את מספר הרכב ואת הפרטים האישיים שלי לא? כגון ת.ז וכדומה?

קובי

פורסם

ציין אם אתה יודע, את שם הפקחית (תנסה לברר אם אינך יודע. אולי היא קבוע באותו איזור).

אני חושב שציון שמה במכתב שתכתוב, יכול רק לעזור לך.

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...