Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי סיריון 08 עם 25 קמ מחיר מחירון 70 הצלחתי להגיע ל 72 שח

לשאלתי האם אפשר להביא רכב אחר שעדיף על זה בתקציב הזה? או אולי לאוסיף עוד כמה גרושים ?

מדבור על רכב לצעיר בן 23 סטודנט רוב הנסיעות בעיר .הבעיה היחידה שלי עם הרכב הזה זאת הצורה שלו זה רכב יותר לבחורות מאשר לצעירים וגבגלל זה אני מתלבט מה דעתכם לעושת?

זאת השאלה האחרונה שלי לפני הרכישה .

תודה לעוזרים

פורסם
כי זה ממש זול, 70 שקל. אני קניתי פונטו 2006 ב-33 אלף ש"ח. אם היו מציעים לי סיריון ב-70 שקל לא הייתי חושב פעמיים.

בתקציב דומה אפשר להביא סובארו B3 לא עדיפה?

פורסם

איש יקר, לא הבנת את הבדיחה.

כתבת שמצאת סיריון ב70 ש"ח, לא 70 אלף ש"ח. בפעם האחרונה שבדקתי, ב70 ש"ח בקושי היה אפשר לקנות מכונית צעצוע, שלא לדבר על צעצוע שנראה אמיתי.

B3 עדיפה ולא עדיפה, הכל עניין של צרכים ודרישות. כן, העיצוב של הסיריון לא קולע לטעמם של כולם, אבל היא מכונית עירונית הרבה יותר טובה מהB3.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מה עם פולו 2007?

ותבדוק את האלטו החדשה, אני הופתעתי לטובה... חשבתי שהיא צעצוע הזוי ביותר. (כמובן התייחסתי פה לנתון של הנסיעות בעיר)

פורסם

מניסיון של שנתיים וחצי עם הסיריון (2006) - זו מכונית נהדרת ומבוקשת, ולא סתם, יש סיבה: זריזות, אמינות, ועוד משהו:

מבדיקות מדוקדקות שערכתי, הממדים הפנימיים של הסיריון (אורך/רוחב/גובה פנימי) טובים יותר אפילו ממשפחתית ישנה - דייהטסו אפלאואז, למשל. אני לא מדבר כרגע על תא המטען - הוא בהחלט קטן, אם כי סיפק אותי בשעתו, עם עגלת תינוקת וכו''.

ואגב - תוציא מהלקסיקון את המשפט 'רכב של נשים' - כי אין דבר כזה, זו סתם אימרה מטופשת ועתיקה. לפי המשוואה הזו, 'רכב של גברים' אמור להיות משהו ענק עם מראה שרירי ומנוע 4 ליטר? לא - זה אולי רכב של כאלה שחושבים שהם גברים...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...