Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, קניתי לפני חודש דייהטסו סיריון 99, 1.0 156,000.

הסטוריית הטיפולים לא ממש ידועה לי.

לפני הקניה הייתי חייב לבדוק את הרכב במכון למרות שבעל הרכב היה רופא!!! ומזל שכן איך שהבוחן בא להניע את הרכב התברר שהמצבר מת... בעל הרכב קנה מצבר על חשבונו.

לאחר הקניה הרכב עבר החלפת טיימינג(רצועה יבשה-הרכב לא נסע כמעט חצי שנה), טיפול 10K ליישור קו, השמן נקי והרכב לא אוכל שמן בכלל ולא מעשן.

מה שכן כשאני נוסע לבד ברכב הרכב כמעט לא צורך דלק אבל כשיש 4 נוסעים ברכב הצריכה עולה בהרבה, האם זה יכול לנבוע מבעיה?

דבר שני, למרות שאין לי צורך כרגע בשמן, אני מעוניין להחזיק כמה ליטרים ככה שיהיה לי בכל מקרה.

בעל הרכב אמר לי שהשמן שהוא מילא במנוע הוא שמן מינרלי, איזה מוסכניק ככה זרק לי על הדרך לשים שמן חצי סינטטי. מה אתם אומרים?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

כדאי להוסיף, הרכב סוחב נהדר ועליתי עם שלושה חברים ממש לא קטנים בעליות של טבריה וסחב כמו גדול.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

אתה צריך להתאים את לחץ האוויר בצמיגים , בהתאם לעומס , בררך כלל היצרן מספק 2 מידות לחץ אוויר בצמיגים, ללא נוסעים ,וכאשר האוטו עמוס בנוסעים.

היית צריך לנפח את הגלגלים בהתאם לעומס.

פורסם

שמן מומלץ 10W40 חצי סינטטי.

עוד משקל על רכב = עוד מאמץ מין הסתם שתצרוכת הדלק תעלה בהתאם.

לא מבין מה הקטע של לקנות רכב מרופא?, הקטע הדבילי הזה עוד עושה משהו לאנשים? הייתי בטוח שזה נגמר בשנות ה-80.

מילא לקנות מחובב רכב או מוסכניק שיודע מה הוא עושה אבל לעזזאל מה רופא יכול לעשות לרכב? לרשום לו אנטיביוטיקה בתור תוסף דלק ? :?:lol:

פורסם
כשאני נוסע לבד ברכב הרכב כמעט לא צורך דלק אבל כשיש 4 נוסעים ברכב הצריכה עולה בהרבה, האם זה יכול לנבוע מבעיה?

כמה זה בדיוק הרבה?

הרכב שלך שוקל כ 825 ק"ג, ביחד איתך נגיד 900. אם אתה מוסיף משקל של 3 אנשים (70 קילו כל אחד) אז המשקל הרכב קופץ ל 1110 ק"ג שזה הבדל של כמעט 20 אחוז. יותר מסה לדחוף = יותר דלק.

Daihatsu Charade 1.5i Classic

♦♦♦○○○♦♦♦○○○○○♦♦♦○○○♦♦♦

פורסם

לרכב יש מנוע של 1000 סמ"ק בסה"כ אז למרות שהוא אמור להיות חסכוני, תוספת אנשים בהחלט תוסיף לצריכת הדלק!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

• תוכן חדש...