Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סטודנט ששכר דירה בעוספיה סיפר כי גילה לתדהמתו שהוא יכול למצוא את שארית האוכל שהרגע הוריד עליה את המים, בגינה מאחורי ביתו, ביוב זה לא הצד החזק שם. בנוסף, גילה שקו הטלפון שלו מחובר לעמוד הטלפון הקרוב בצורה פיראטית, בח'10 צבאי.

בקיצור, you get what you pay for

פורסם
יוסי אתה מכוער וטיפש.

אחד הקריטריונים המשפיעים על מחיר של דירה בחיפה הוא הקירבה לציר מוריה.

כמה יותר קרוב יותר יקר.

ויותר קשה למצוא חניה.

בתקציב שלך אפשר למצוא גם דירה בכרמל לדעתי, אבל!

אתה מפונק, ואתה עם אוטו.

אז כמו שאמרו פה כבר, למה לא רמות יצחק? זה ממש קרוב לאוניברסיטה, יש דירות עם חניות פרטיות, זה זול, יאללה - לך על זה.

מישהו אמר שלא?

עוד יתרון ברמות יצחק הוא שאתה קרוב לצ'ק פוסט ולצומת יגור מה שנותן לך יציאה מאוד נוחה לכיוון כרמיאל ההורים שלי בכרמיאל. לא רוצה! , וגם יציאה דיי נוחה לכיוון דרום. הנסיעה מרמות יצחק ליקנעם היא בערך 20 דקות, וממרכז הכרמל ליקנעם 45 דקות.

ויש לי עוד אופציה מעניינת בשבילך - עספיא. המון סטודנטים גרים בעספיא. המחירים שם ברצפה, האוניברסיטה בערך 5 דקות נסיעה, והכפר הדרוזי מציע את רוב מה שאתה צריך.

אחותי גרה בעספיא והיא מאוד מרוצה.

תרים לי טלפון מחר אם אתה רוצה שאני אשאל אותה מה היא יודעת לגבי דירות - היא חלק מהכפר וכולם מכירים את כולם כן, אני בטוח שכולם מכירים אותה (מצטער, הרמה להנחתה. תתנצל בשמי) :-D

אני אתקשר אליך היום ברגע כלשהו.

פורסם

בת גלים

גם בת/בנות וגם ים.

רמת יצחק יתרון קירבה ובתים רובם בני 10 שנים ומטה חיסרון. כל ריחות המפרץ /בתי זיקוק/ תעשיות פטרוכימיות

לפעמים בשכונת היוקרה דניה יש מציאות.

לימודים נעימים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני לא מזמן סיימתי חיפוש דירה בחיפה (וגם מצאתי משהו מדהים)

בתקציב של 2000 ואולי 200-300 יותר לחודש, אתה תוכל למצוא דירות בסדר גמור בנוה שאנן.

הייתי מחפש דווקא באזור שרחוק יותר מהטכניון, כל האזור של מרכז זיו, רמות רמז והסביבה התייקר משמעותית כי שם כל הסטודנטים מחפשים (זה מרחק הליכה מהטכניון)

אתה עם רכב כמו שאני מבין, אין לך שום בעיה עם עוד 3 דקות נסיעה.

תחפש ברחובות הגליל\תיכון\חניתה\נתיב חן זה הרחובות הכי סבירים שתמצא לדעתי (וראיתי בהם בעיני דירות במחירים שאתה מחפש)

אם יוצא לך יש כמה רחובות קצת חדשים יותר כמו חזן, דולצ'ין שהם בסדר גמור.

גרתי בנוה שאנן 25 שנים, לדעתי זה המקום הכי משתלם לגור בו מבחינת עלות מול מרחק מהאוניברסיטה\טכניון.

שששששששששירוקו אדומה

פורסם

אהה בעיניין זה

לפני שנים רכשתי לבני רכב יד ראשונה אחרי 10 שנים על הכביש מסטודנט עם 60 אלף ק"מ.

הסיבה למיעוט הקילומטרג' , למד בטכניון וגר 200 מטר מהכניסה כך שרוב הזמן לא נסע ברכב כלל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...