Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,מה שקורה זה ככה, אני מניע, מדליק אורות ואז כל המחוגים צונחים והשעון מתאפס,לאחר מכן הכל כרגיל ועובד... לפני שבוע בערך החלפתי קלאץ' ברכב,מיד שהנעתי והדלקתי אורות זה קרה,אמרתי למכונאי,הוא אמר תגיד לי אם זה קורה שוב.. ומאז זה ככה,זה גם לא תמיד שאני מניע,בד"כ אחרי כמה זמן שהרכב כבוי. נראה לי שמשהו של הטעינה מנותק או נדפק.. יש למישהו מושג? אם זה לא ברור צלמתי את זה (ככה אני יראה למוסכניק שלא יחשוב שאני מדמיין או ממציא) אז אני יעלה קישור לוידאו

פורסם

הייתה לי בעיה דומה בפולו קלאסיק 98 (האחות התאומה) המד של הטורים לא הייה נופל לאחר כיבוי הרכב וכאשר הייתי מניע אותו אז הכול הייה מתאפס.

הפיתרון הוא לחפש את הפיוז שנישרף בבית הפיוזים מתחת להגה.

מקווה שזאת הבעיה שלך ושמחתי לעזור.

שבוע טוב

לא חשבתי על משהו מקורי

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היי חברה, אני דיי מיואש מהם, כי הם בדקו את כל החיבורים ולא מצאו משהו שהם פירקו ולא מחובר, בכלל לא מצאו גם תקלה אחרת. בעל המוסך אמר לי שיכול להיות שזה צירוף מקרים, יכול באמת להיות למרות שלא נראה לי. הוא שלח אותי לחשמלאי רכב, הוא ניסה להתחבר למחשב הרכב-ללוח השעונים ולא הצליח, הוא אמר שנראה לו שלוח השעונים לא תקין-שמייצב המתח לא תקין, מה שלא נראה לי כי הוא היה תקין עד כה, והוא עדיין תקין! אם הוא לא היה תקין זה היה קורה בתדירות גבוהה יותר אני מאמין.

הבעיה היא רק לפעמים ורק!! שמדליקים אורות דרך, ולא וינקר או משהו אחר..היינו אצל מוסך אחר והוא אמר שהבעייה בכלל באלטנטור שמשם הוא שולח מידע ללוח השעונים, בקיצור, אם זה תלוי בהם אני יחליף גם את הצמיג האחורי בשביל לתקן את השעון...:roll: חאפרים..

מישהו נתקל בבעיה הזאת!?

צירפתי וידאו קצרצר שצילמתי, שימו לב שהרכב מונע, רק כאשר אני מדליק אורות השעונים מתאפסים, בוידאו לא רואים את כולם מתאפסים כי זה צולם כשהרכב חונה והם היו גם ככה למטה, אפשר לראות שהסל"ד נפל וחזר כרגיל והשעון אופס

לאחר מכן הכל רגיל ואין שום תקלה

http://www.youtube.com/watch?v=IeAH-HxWN0Y דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

היתה לי בעיה דומה בסיטרואן קסרה

התקלה היתה בהלחמות סדוקות בכרטיס מחשב

זה גם כיוון שצריך לקחת בחשבון בעיקר אם זה לא קורה תמיד

בהצלחה

פורסם

יכול להיות, אבל אם זה היה איזה נתק אני מאמין שתוך כדי נסיעה זה היה חוזר שהרכב רועד וכ"ו זה קורה אך ורק שמדליקים אור דרך ולא תמיד, לאחר שזה קורה הכל עובד טוב, וגם לא חוזר על עצמו אם אני מנסה שוב לראות את זה..

פורסם

אני שוב מנסה להעלות את מה שכבר כתבו כאן, האם בדקת את הפיוזים? את זה של השעון בדש בורד?

לי זה קרה ברכב פעם ופשוט היה פיוז שרוף. כמובן שלקח לי שעה למצוא שזו הבעיה אבל אולי גם אצלך, תנסה.

בהצלחה

• תוכן חדש...