Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

רציתי לשאול אתכם שאלה שכל אחד עונה לי עלייה משהו אחר...

איזה גלגל יותר טוב ובריא לרכב, במידה ולוקחים 2 גלגלים אם אותם צמיגים, ואותו גודל, אחד מגנזיום והשני רגיל, מה ההדבל? מה יותר טוב?

פורסם

ג'אנט סגסוגת איכותי קל בהרבה מג'אנט רגיל

כידוע יחס כח/משקל חשוב מאד ברכבים שמיועדים לנהיגה ספורטיבית

ו4 חישוקים שווים די הרבה משקל.

מה גם שזה הרבה יותר יפה.

פורסם

אז מלבד היופי, מה שמשפיע בתכלס זה המשקל בלבד?

ויוצא לי לשמוע הרבה שמגנזיום הרבה פחות טוב, כי אם למשל אתה פוגע במדרכה או משהו אז המגנזיום פשוט נסדק או נשבר ואין לו סיבולת וגמישות כמו לג'אנט רגיל, זה נכון?

פורסם

אין לו סיבולת גמישות וזה טוב כי הבעיה תגמר בג'אנט שבור ואולי כיוון גלגלים לעומת זאת בג'אנט ברזל הוא יתעקם ולא יעצור

את הדף המכה ולרוב יבוא איתו עיקום משולש,קריעת בוקסות,זרוע הגה וכ'ד...

שנית, ג'אנט מגנזיום מקרר טוב יותר את הבלמים מאשר ג'אנט ברזל.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

פניה לאשר | שלום אשר.

שאלה לאשר| למה אתה רושם "שאלה|" בכותרת ?

תשובה לאשר| חפש "משקל לא מוקפץ במנוע החיפוש של הפורום".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...