Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורשה נגד מיני - המרוץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ירון,

? :shock:

במסלול שכולו לוקח דקה?

תסתכל פעם מה הפער בין חמשת המקומות הראשונים של קביעת זמנים ב F1 ותראה כמה שניה זה המון!

אז מה? אתה רואה את זה ככה, רוב האנשים רואים את זה כמו שירון הציג את זה.

פורסם

זה לא משנה כמה שניה זה המון, עדיין זו פרסומת מעולה להגיד שהם כולה שניה אחרי פורשה, לרוב האנשים שניה זה ממש כלום ויכול להיות שהם יעדיפו לחסוך את ה50 אלף דולר האלה ולהגיד שהאוטו שלהם הוא רק בשניה פחות מהיר מ911

פורסם

רק דביל מושלם יקנה מיני במקום פורשה כי הוא חושב שההבדל בינה לבין פורשה מסתכם בשניה על המסלול, מצד שני, כשאתה רואה באיזה מחיר קונים אותה בארץ, אז ציבור הצרכנים של מיני כנראה באמת דבילים מושלמים!:lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תקשיב, אתה הולך לפיצוציה.

בא לך פחית קולה.

חם.

אומר לך המוכר: "8 שקל".

אתה חושב לעצמך: "גנב..."

אבל משלם.

כי אתה צמא. כי בא לך נורא קולה. כי הפיצוציה הכי קרובה היא 100 מטר בשמש, ולא שווה לך חיסכון של 2 ש"ח עבור 100 בשמש היוקדת.

בקיצור, קטן עליך, אז מה איכפת לך להתפנק.

כפרה על שני השקלים.

אז יש אנשים שבשבילם הפרשי המחיר בין המחיר הסביר למיני למחיר בפועל, זה כמו שני השקלים בפיצוציה בשבילך.

הם לא דבילים, הם עשירים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני דווקא חושב שהם עשו חכם.

מבחינת פרסום, ההכרזה החזיקה מעמד שבועיים (מרגע ההכרזה ועד שדי הפסיקו להתעניין בזה) ועכשיו הם קיימו מירץ בדיוק בשביל שכולם ימשיכו לדבר על זה.

אפילו אנחנו- חכם לא חכם, אם מישהו יחפש "מיני" בגוגל הוא יגיע לפורום בגלל כמות הפעמים שהשתמשנו בשם הזה בזמן האחרון בפרט.

לדעתי הצליח להם.

פורסם

פרסום שהתחיל יפה והסתיים ממש חובבני.

התחרות היתה ממש טיפשית , אי אפשר לסמוך על נהג שמיני הביאו לנהוג בפורשה, המסלול היה מסלול קצר (סוג של ג'ימקאנה).

ומי שחושב שההבדל בין פורשה למיני הוא שניה על המסלול הזה, הוא טיפש. פורשה היא מכונית ספורט טהורה ומיני סתם הוט הטצ', מה שמיוחד בפורשה זה הכיף שבנהיגה והתחושות שהיא מעבירה.

פורסם
נהגת על המיני בכלל או שרק הסתכלת על תמונות?

אם התכוונת עלי, אז האמת לא נהגתי על מיני ואני יודע שהיא מכונית מאוד מהנה לנהיגה ואחת מהמכוניות עם הנעה קידמית הכי כפיות שיש. כשכתבתי שמיני סתם הוט הטצ' מה שהתכוונתי שהיא אפשר באמת להשוות אותה לפורשה 911.

פורסם

אחרי התחרות הזאת , אני הולך לקנות מיני, כי הפרסום שלהם קנה אותי, מה איתכם, מה אתם הולכים לקנות?:lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אם התכוונת עלי, אז האמת לא נהגתי על מיני ואני יודע שהיא מכונית מאוד מהנה לנהיגה ואחת מהמכוניות עם הנעה קידמית הכי כפיות שיש. כשכתבתי שמיני סתם הוט הטצ' מה שהתכוונתי שהיא אפשר באמת להשוות אותה לפורשה 911.

לפחות הם שואפים גבוה.

emotion of motion

• תוכן חדש...