Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך המגבר ?

http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1220119

הבנתי שהוא 100 RMS

איך הוא בשביל להחזיק את הרמקולים הבאים ?

http://netext.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1209948

אני באמת חייב לדעת כמה שיותר מהר ועזבו אותי מגבר אחר כי זה רק המגבר הזה

תודה מתן

פורסם

יש לי כרגע מגבר קליפורניה בום 1200 וואט שמחובר עליו בברידג סאב ובשני

מחובר קומפוננט ורמקולים אחוריים על אותו יציאות

השאלה היא כזאת אני יכול לקבל את המגבר בחינם השאלה עם שווה לקנות עוד קבלים ולשלם התקנה רק בשביל המגבר הזה אני רוצה שיסחוב רק את האחוריים

פורסם

קח אותו תתקין לבד הכבלים לא יעלו יותר מחמישים שקל.

מקסימום עם לא מוצא חן בענייך תמכור ב150 ועדיין עשית רווח של 100 שקל..

אין מה לחשוב בכלל נותנים לך מגבר תיקח.

פורסם

חינם ?

דבר ראשון - נותנים לך - תיקח!!!

תחבר אותו ל RCA ולמתח במקום הקליפורניה שמחובר עכשיו, חבר כבלים ממנו לרמקולים האחוריים, תשמע איך הוא ואז תחליט אם להתקין אותו או לא.

את הבדיקה אתה יכול לעשות לבד ובקלות.

אבל חינם - קודם כל תיקח, אח"כ תחשוב ותתלבט.

פורסם

מקסימום אם הוא לא בסדר ולא תהיה מרוצה, אז אתה יכול לישלוח לי בחבילה לחיפה.

אתה יכול להוסיף אותו למגבר הקיים שלך, לגשר אותו ולחבר אליו סאב נוסף אופציאונלי.

מה רע בזה?

פורסם

תראו זה של חבר של אחותי והוא לא יתן לי אותו בשביל למכור הוא חדש בתוך קופסא היום הוא קיבל אותו אז השאלה כזאת כרגע מחובר לי על 2 יציאות קומפוננט של 50 RMS ורמקולים אחוריים השאלה אם אני מפרק את האחוריים ומחבר אותם למגבר הזה אז הם יקבלו יותר כוח ?

הקומפוננט יעבדו יותר טוב בגלל שהם יעבדו לבד ?

כמה אתם חושבים באמת המגבר הזה מוציא RMS נקי ?

תודה למי שענה לי זה חשוב לי ואני צריך לדעת כמה שיותר מהר...

נ.ב רשום על הקופסא שזה 150 וואט RMS ליציאה שאני ממש לא מאמין לזה...

פורסם

הוא בטח מוציא איזה 40 ארמס!......והרמקולים שלך 60 ארמס אז כדאי לקחת למה אם הרמקולים מחוברים לHU אז הוא מוציא גג 20 ארמס אז כדאי לך לקחת אותו שלפחות ינצללך תרמקולים והוא ינצל אם הוא נותן 40-50 ארמס ליציאה!!!

Mitsubishi Super Lancer GLXi 95 Manual

פורסם

נראה לי רק עבדל עזיז רנטיסי יודע מה היציאות של המגבר הזה. זה מגבר לא נפוץ (וזול), ולא נראה לי שמישהו עשה עליו מדידות כדי להגיד לך. מה שרשום על מגברים כאלה לא תואם את המציאות ולך תדע מה באמת ההספק.

פורסם
נראה לי רק עבדל עזיז רנטיסי יודע מה היציאות של המגבר הזה. quote]

תראה בוא נתחיל בזה שהיום הוא מת אז אני לא יכול לשאול אותו חחחחח :lol:

אייל לא היה פה תושבה חד משמעית

כרגע מחוברים לי רמקולים אחוריים עם זוג קומפוננט על 2 יציאות במגבר במידה ואני מביא עוד מגבר אז אני מחבר אליו את ה 2 אחוריים ואז הקומפוננט נשאר לבד

ומה שזה אומר זה שהקומפוננט יקבל יותר כוח נכון ?

שאלה שניה

אם אני יחבר את האחוריים למגבר הפשוט ירגישו הבדל ? אני שוב מזכיר שזה מחובר עם הקומפוננט כרגע

שאלה אחרונה כמה אתה מעריך שהמגבר הזה מוציא RMS ליציאה ?

בבקשה תעזור לי וגם אתם אני חייב לדעת כמה שיותר מהר !!!

שוב תודה מתן

• תוכן חדש...