Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים שאני נוסע עם האוטו ועוזב את הרגל מהמצערת דלק ואחר כך חוזר ללחוץ עלייה היא נהיית קשה מאוד ואני צריך לתת מכה חזקה עם הרגל כדי לשחרר אותה.... למה המצערת הופכת לקשה פתאום?

פורסם

זה קרה גם לי ברכב שנהגתי עליו, הרכב היה שברולט אופטרה.. במדיה והדוושה לחוצה הכל בסדר, ברגע שעזבתי אותה, הטורים צנחו וכדי ללחוץ עליה שוב היה צריך לתת מכה כי היא היתה כמעט "נעולה".

במקרה שלי הרכב גם היה נכבה במידה ולא לחצתי על הדושה (בכל מהירות שהיא) מה שהפך את הנסיעה מעפולה לחיפה לדיי קשה..

בכל מקרה במוסך המורשה איבחנו ליכלוך רב במערכת ההצתה והדלק, ושהמצערת האלקטרונית סיימה את חייה וזקוקה להחלפה.

(ד"א זה קרה לרכב של החברה בה אני עובד).

מקווה שזה יתן לך מושג מה קרה לך.

Audi A3 2.0T FSI DSG 2006

פורסם

המצערת ברכב שלך היא דבר פשוט למדי ומורכב מהמצערת עצמה שיושבת על המנוע, כבל גז ודוושת הגז.

אחד מהם כנראה נתקע באמצע המהלך ודי קל לבודד את הבעייה.

כשהרכב כבוי נסה לשחק עם פרפר המצערת מתא המנוע, לראות אם הקפיץ תקין והמצערת נפתחת בקלות ונסגרת בקלות. אם שם תהיה הבעייה אתה תרגיש את זה.

משם תעבור לכבל, בצע לחיצה על דוושת הגז (שוב, כשהרכב כבוי) ובדוק מה קורה לכבל, האם הוא חוזר או שמא הדוושה חוזרת אבל הכבל נשאר במקום. אם פעולת הכבל תקינה אז הבעייה בדוושה.

אני נוטה להאמין שבכבל הגז נפרמו חוט או שניים מה שגורם לתקיעות האלה. אם התקלה היא אכן בכבל הגז אין מנוס מהחלפת הכבל בחדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום!

יתכן כי הצתברות בוצה בתוך בית המצערת גורם להיתקעות הפרפר עצמו של המצערת בדפנות הפנימיות.

יניב.

***YMM***

DAEWOO LEGANZA

• תוכן חדש...