Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רעש מהפרונט ב70-80 קמ"ש רעש של דפיקות .

במוסך מורשה קיה עשו נסיעת מבחן והוחלפו גומיות של מוט קישור שהיו יבשות (הגשר של הפרונט -שתי הברזלים שיושבים בקדמת הפרונט)

עדיין יש את הרעש והוא רק מחמיר...

זה לא בטיחותי כי בדקנו חופשים ואין ,והמנהל מוסך עשה בדיקות שונות.

מה זה יכול להיות? אולי מייסב? המייסב השמאלי מסתובב קצת מוזר והמכונאי חושב ששם הבעיה ,אבל מנהל המוסך אמר שזה הגומיות כי היה מעט חופש.

הרעש הוא בלי גז בדרך כלל אחרי האצה (במוסך זה היה גם עם האצה חזקה) ברגע שעוזבים גז מתחילות דפיקות על השאסי.(יכול להיות שמהרעש של המנוע אני שומע בהאצה)

יש למישהו רעיון מה זה? במורשה קיה לא מצאו מה הבעיה...

יכול להיות שזה מהצמיגים? יש לי זוג מישלין אנרג'י חדשים מקדימה ומאחורה אותם צמיגים בני שנה.

אולי ציריה?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מישהו?

אני היום מתכנן להחליף מיסב שמאלי.

חיפושיות 73-74

פורסם

היום הלכתי למכונאי אחר והוא אומר שזה לא מייסבים אלה בולמים .

הגיוני?

שווה להחליף אותם ?האם בולמים יכולים לעשות בומים בנסיעה?

חיפושיות 73-74

פורסם

במורשה עברו על הכל וחיפשו חופשים ולא מצאו..היו רק את הגומיות שיושבות על הגשר שמחזיק את הפרונט והם הוחלפו .

זה לא בולמים?

יכול להיות צמיגים?

הרעש הוא כמו שעולים על הקוביות הקטנות האלה שנמצאות באמצע הכביש או מהמורות בכביש...

חיפושיות 73-74

פורסם

היום הרמתי את האוטו ,הגלגלים מסתובבים בסדר זה כנראה לא מייסבים.

לפני שהרמתי היה חופש קל שהורגש כמכה קלה בסיבוב נגדי של ההגה ימינה שמאלה , לאחר העלאה על הג'ק החופש בוטל לגמרי..

ניסיתי לחפש חופשים אך אין כלל וכנראה שבאמת המוסך המורשה של קיה צדק בהחלפה של התושבות .

גם הבולמים נראים תקינים לא נוזלים או עקומים אך נורא קשים.

לאחר שהורדתי את האוטו הנעתי וסובבתי את ההגה ויש רעש ממש מוזר בעת הסיבוב (כמו בלחיצה ממושכת על הברקס בגיר אוטומטי)אני חושד בתיבת הגה או מסרק שדופק בנסיעה -מה אתם אומרים? יכול להיות בכל זאת הבולמים?

בטסט לפני חצי שנה הרכב נכשל על חיזוק הגה לשלדה וחופש מסוכן ,נכנסתי למוסך לידם והוא החליף לי תושבת והידק את התיבת הגה לשאסי. יכול להיות שהוא לא עשה עבודה טובה ובגלל זה יש את הדפיקות?

כרגע ניסיתי להרגיש חופש עם סיבוב ימינה שמאלה ואין כלום .

חיפושיות 73-74

פורסם

היום הלכתי לפנצריה להחליף צמיגים אחורה קדימה והתגלה גריז על הקידמי והפנצרמעכר אמר לי שזה מהתפוחים .

דניאל אתה כנראה צודק הזמנתי תפוחים וגם בולמים וגם צלחות ברקס +רפידות ,אני מקווה לפתור את הבעיה המעצבנת הזו.

חיפושיות 73-74

פורסם

היום משתיים עד חמש וחצי המכונאי עבד על האוטו והחליף את שתי הבולמים הקדמיים צלחות ורפידות ,ובסוף גם שמן +פילטר מקורי +מסנן אוויר.

סה"כ לא חשבנו שפתרנו את הבעיה אך בנסיעת מבחן אחר כך הרעשים נעלמו וכמובן האוטו מרגיש אחרת לגמרי והוא רך וגבוה יותר (הבולמים הקודמים היו גמורים..)

הבולמים ממש נתקעו בכל ס"מ ולא עבדו חלק ...

זה בסוף לא ציריות ולא בולגוינטים.

את התפוחים שהשפריצו גריז המכונאי אמר להחליף שיהיה חופש.

חיפושיות 73-74

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אני מיואש מהבעיה הזאת..

עכשיו נסעתי באוטו והדפיקות חזרו אך מורגשות פחות בגלל עבודה טובה של הבולמים החדשים.

איך אני יכול לבדוק ציריה או אם הבעיה בגיר ?לפני חודש בN הבעיה הייתה מורגשת פחות היום גם בN הדפיקה קיימת.

למוסך אני יוכל לחזור רק ביום שני...

חיפושיות 73-74

פורסם

בכל זאת מישהו?

יכול להיות זה המייסבים?

זה דפיקות שמתגברות כבר מ20 קמש ולא פוסקות רק מתחזקות.

חיפושיות 73-74

פורסם

היום הוחלף מייסב שמאלי ואין זכר לדפיקות, המייסב התחיל להתפרק כבר מזל שהחלפתי.

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...