Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בטעות בדוח חניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל פעם שאיזה בכיין מקטר על דו"ח שהוא קיבל, עולה התגובה הזו, ובכל פעם התשובה שלי היא כן- אני עובר את ה90 באיילון, אני שם את הרכב בדאבל לחמש דקות אם אין לי ברירה ואני גם חונה בכחול לבן בערב פעם ב.. כשאין ברירה.

ההבדל הוא שאם אני אחטוף דו"ח (כמו אחד שחטפתי בין צומת עמיעד לצומת קדרים, 110 באיזור של 80, 250 ש"ח) אני לא אבוא לפורום לבכות ולקטר ולנסות למצוא איזו טעות מפגרת בדו"ח, אלא אלך לשלם על הטעות שעשיתי.

Don't do the crime if you can't do the time

+1

מסכים בהחלט, אני לא מבין את הקטע של להתחיל לחפש בדו"ח כל מיני פסיקים שאולי יש בהם עילה לביטול דו"ח, ומפתיע אותי שזה קורה פה לא מעט :?

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השוטר היה בלי כובע, החזיק את העט ביד שמאל וצעד בתימנית - גם אלה אילנות שנתלים בהם תקוות ביטול.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...