Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

הרכב הקודם היה רשום במשך 3 שנים + הביטוח על אבא שלי למרות שלא היה לא רישיון נהיגה. בביטוח צויין שכל אדם עם רשותו רשאי לנהוג ברכב. איך אני יכול להוכיח לחברת הביטוח שאני הייתי הנהג העיקרי? בפעמים נדירות דוד שלי נהג.

עכשיו אני בא לחדש את הביטוח וכביכול אני לא מוכר לחברות ביטוח כי בפוליסה לא מצאתי שום סעיף שבו צויין שמי.

עכשיו יש רכב חדש שרשום אך ורק על שמי ואני עדין נחשב כנהג צעיר [בן 22 וחצי], ללא שום תביעות ושלילות למינהן.

מה עושים במצב כזה?

פורסם

אתה מביא טופס העדר תביעות מהביטוח של אבא שלך + ת"ז של שניכם כדי להוכיח שגרתם באותו בית.

היה לי מקרה כזה בדיוק לפני שנה ולא עשו לי שום בעיות

פורסם

זה יחשב כ-3 שנים שהשתמשתי בביטוח ללא שום תביעות ותאונות?

ז"א הביטוח שאני מחדש על שמי לא יחשב כביטוח שנעשה מ-0 על שמי?

האם צריך להוסיף את אבא שלי כבעל רכב לרכב החדש?

הסוכן הקובע אומר שאין מה לעשות צריך להוסיף את אבא שלי שזה יחשב כעוד יד. חברות אחרות אומרות שהן רוצות לראות רק שאין שום תביעות במהלך ה-3 שנים אחרונות.

פורסם

אם זה מה שאמר הסוכן - תחליף סוכן ויפה שעה אחת קודם.

אם כך הוא מטפל בכם, אני מקווה שהוא לא יזיק לכם ח"ו במקרה של תביעה.

מה שלאון אמר, הוא המקובל בחברות ביטוח.

אני מכיר גם מקרה הפוך, שבו אבא ביקש לבטח ולהנות מהעדר תביעות של בנו - וגם זה אושר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הרגעתם אותי קצת. התחלתי לראות שחור בעינים אחרי כל השיחות טלפון עם חברות הביטוח השונות.

על איזה חברת ביטוח אתם ממליצים? כמו שכבר אמרתי אני בן 22 וחצי, גר בדרום הארץ, הרכב הוא טויוטה קורולה סאן שנת 2007.

פורסם

הפניקס הם אחלה.

שירביט הם אחלה.

הראל הם אחלה.

מגדל הם אחלה.

כלל הם אחלה.

לשטראוס חומוס אחלה.

ועוד רבים אחרים לרבות הישירים.

כל אחד מוצא את האחלה שלו. מולם גם נמצאים אלה שמלאים טרוניות.

לך הפניקס הכי יקרים ולי מגדל היו הכי יקרים.

תיכף יקפצו החברים ויגידו לך רק לא ... אך מנגד יש את אלה שבכל זאת מרוצים מאותה חברה מושמצת.

כשאתה משווה מחיר, בדוק לא רק כמה אתה משלם, אלא מהי ההשתתפות העצמית שלך, מהם גבולות כיסוי לצד ג', האם כולל רדיו/גרירה/שמשות וכו'. הפרטים הקטנים לפעמים משנים את המחיר בכמה מאות שקלים כשבעצם קיבלת תמורה מלאה עבורם.

נכון, לפעמים יש חברה שיקרה ספציפית בחתך מסויים וזה יכול לנבוע בין היתר מהסיבה שהיא לא מעונינית לבטח את החתך הזה ומעדיפה להבריח לקוחות דרך מחיר גבוה.

תעשה לעצמך טבלה ובדוק מה נראה לך משתלם.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• תוכן חדש...