Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקתי היום וראיתי שחסר לי מעט נוזל קרור (המפלס כרגע נמצא בין הLOW לHIGH, לכיוון הLOW). יש לי בבית מיכל של נוזל קרור פרסטון שקניתי לא מזמן לרכב אחר שברשותי, האם הנוזל הזה מתאים גם ללנד קרוזר?

מדובר בלנד קרוזר דיזל, 06.

פורסם
שלום

אם במיכל יש מים ירוקים כרגע אז זה מתאים,

אם לא תתאים לגבי הצבע הנמצא ברכב.

ברכבך אין נוזל מיוחד כמו גרמניותG12

נירן

תתפלא עד כמה זה לא עובד ככה.

בשנים האחרונות טויוטה משתמשים בשני נוזלי קירור ייעודיים, האחד עונה לשם LLC - Long Life Coolant והשני לשם SLLC - Super Long Life Coolant כאשר ההבדל העיקרי בין השניים הוא מועד ההחלפה, ה LLC פעם בשנתיים וה SLLC פעם ב 5 או 160,000 ק"מ.

אני לא מציע לערבב נוזלי קירור, נוצרות כל מיני ריאקציות כימיות בין החומרים שעלולות ליצור נזק.

אני הייתי הולך על החלפה יזומה של כל נוזל הקירור לפי הוראות היצרן.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כל עוד המלפס בין ה MIN ל MAX אין צורך להוסיף נוזל קירור, בטח לא נוזל קירור שונה מאשר נמצא המערכת.

יש לעקוב אחרי המפלס ואם הוא יורד לגשת למוסך לברר מדוע.

• תוכן חדש...