Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איגוד השמאים ויד 2 - מה דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ברור לי כל כך העניין הזה של שיתוף הפעולה בין איגוד השמאים לבין מחירון הרכב של יד2. קראתי בכמה מקורות על איזו קומבינה שנעשתה בין האיגוד לבין האתר, שנשמעת לי מאוד לא כשרה. אם זה נכון והשמאים סוגרים קומבינות, מה זה אומר על כל הערכות שמאות שלהם?

פורסם

אם המחירון של יד 2 לוקח בחשבון של החישוב שלו את המחירים שמפרסמים באתר, יש מצב שיש פה קומבינה.

כי אז השמאים יכולים להציף את האתר בפרסומים פיקטיביים של מכוניות למכירה, עם מחיר מאוד נמוך, מה שיוריד את המחירונים.

Auto Emoción

פורסם

הוא פתח גם שרשור כזה בפורום YNET אך ללא הצלחה.

מדובר בשתול של לוי יצחק שמנסה ליצור דמורליזציה.

מעניין שהבחור לא כתב פה כלום, לא תרם שום דבר - ופתאום מטריד אותו מחירון YAD2 ואיגוד השמאים, עד כדי פתיחת יוזר חדש ופתיחת שרשור הבכורה שלו.

אגב - אחרי שעלו עליו בפורום YNET הוא אפילו לא חזר להגיב הלאה - אז מומלץ להתעלם או לקלל את לוי יצחק בשרשור הנ"ל.

ומשהו ללוי יצחק:

לא יודע אם זה אתה אישית, או מישהו ממש ממש טיפש מטעמך - אבל השיטה הזו היא אחת הגרועות שנתקלתי בהן. תתבייש לך.

פורסם

ידידי נהג השודים המדופלם, איני יודע מה פשר ההאשמות שלך על היותי שתול מטעמים כאלה או אחרים, אך בהחלט מטרידה אותי הסוגיה המדוברת שעלולה לפגוע בטובת הצרכן - כלומר, בי. איני רואה כל סיבה לא להירשם לפורום על מנת להעלות לדיון את הדאגות שלי.

המשך יום נעים.

פורסם
אם המחירון של יד 2 לוקח בחשבון של החישוב שלו את המחירים שמפרסמים באתר, יש מצב שיש פה קומבינה.

כי אז השמאים יכולים להציף את האתר בפרסומים פיקטיביים של מכוניות למכירה, עם מחיר מאוד נמוך, מה שיוריד את המחירונים.

בדיוק לזה התכוונתי.

פורסם

WHEEZY

איזה אינטרס יש לשמאים להציף את האתר במודעות פיקטיביות?

לגבי AVIFORD, אין ספק שמדובר בשתול.

פנייה אישית - אתה יודע איך זוכים בתואר "נהג שודים מדופלם"? כותבים אלפי הודעות במשך 5 שנים.

אני כותב בפורום טכני ובפורום ייעוץ רכב. אתה רק מעלה הודעות נגועות באינטרסים.

כמות האנשים שתתחבר לפורום רק כדי לכתוב על קומבינות של איגוד השמאים (שלא מעניינות כקליפת השום) היא אפסית.

בכל מקרה, הזמנים משתנים. ישראל היום מחק את מעריב, יד2 ימחק את לוי יצחק. אבולוציה.

פורסם

יש לי קורולה 2005. אצל יצחק לוי היא שווה 5 אלף יותר. אז אני מעדיף את לוי :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מעניין שאיגוד השמאים מקבל מענקים מיד2 וזה מוכח והיה בטלויזיה{לא זוכר ת'תונית}.

מושחטים ורודפי בצע-אם כי אני אישית מרוצה מיד 2 -זה נגיש וחינם!!!אחלה

פורסם

מי שמפרסם בודק את מחירון לוי יצחק ומבקש את מחירון לוי יצחק.

ואז יד 2 מעדכנים את האתר שלהם לפי המחירים שאנשים פירסמו לפי לוי יצחק.

את הנתונים הם מוכרים לאיגוד השמאים במחיר הרבה יותר זול מלוי יצחק כי הם לא ממש התאמצו.

לסיכום:

זה מאוד דפוק שאדם פרטי כמו לוי יצחק אחראי למחירי הרכבים המשומשים בארץ.

זה עוד יותר דפוק שיד2 אחראים למחירי השמאים.

אבל הכי דפוק זה מה שקורה עם האופנועים שמגזין אופנועים קובע את המחירים לאופנועים משומשים ואחרי ריב שהיה להם עם עופר אבניר המחירון של כל האופנועים של עופר אבניר צנח.

אייל

פורסם
WHEEZY

איזה אינטרס יש לשמאים להציף את האתר במודעות פיקטיביות?

לגבי AVIFORD, אין ספק שמדובר בשתול.

פנייה אישית - אתה יודע איך זוכים בתואר "נהג שודים מדופלם"? כותבים אלפי הודעות במשך 5 שנים.

אני כותב בפורום טכני ובפורום ייעוץ רכב. אתה רק מעלה הודעות נגועות באינטרסים.

כמות האנשים שתתחבר לפורום רק כדי לכתוב על קומבינות של איגוד השמאים (שלא מעניינות כקליפת השום) היא אפסית.

בכל מקרה, הזמנים משתנים. ישראל היום מחק את מעריב, יד2 ימחק את לוי יצחק. אבולוציה.

ונאמר אמן !

8)

מי שמפרסם בודק את מחירון לוי יצחק ומבקש את מחירון לוי יצחק.

ואז יד 2 מעדכנים את האתר שלהם לפי המחירים שאנשים פירסמו לפי לוי יצחק.

את הנתונים הם מוכרים לאיגוד השמאים במחיר הרבה יותר זול מלוי יצחק כי הם לא ממש התאמצו.

לסיכום:

זה מאוד דפוק שאדם פרטי כמו לוי יצחק אחראי למחירי הרכבים המשומשים בארץ.

זה עוד יותר דפוק שיד2 אחראים למחירי השמאים.

אבל הכי דפוק זה מה שקורה עם האופנועים שמגזין אופנועים קובע את המחירים לאופנועים משומשים ואחרי ריב שהיה להם עם עופר אבניר המחירון של כל האופנועים של עופר אבניר צנח.

אם זה מה שקורה וככה הדברים עובדים סימן שיש פה וואקום - איך אין אף גוף שמסוגל למלא את החלל הזה ?

• תוכן חדש...