Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברכב נזילה ממשאבת הגה כח רייסר ידני 95 . קיבלתי מספר הצעות תיקון שנעות בין 1500 ש"ח ל-2000 ש"ח. אני מבקש המלצה לתיקון במחיר זול יותר עדיף בדרום ואפשרי גם במרכז.

פורסם

משאבה עצמה נוזלת ?

או טפטוף מהמסרק ?

תשיב לי ואפנה אותך.

זה בערך פי 4 ממה שצריך לעלות.

פורסם

כזכור לי המשאבה מופעלת ע"י רצועת האביזרים ולא ע"י הטיימינג אבל זה משהו שניתן לראות בעיין על איזו רצועה זה עובד. אם אתה יודע איך להיסתכל ואיפה משאבת ההגה אצלך אתה תוכל לראות זאת בעצמך ולדעת באיזו נזילה מדובר.

:)
פורסם

תודה לך על ההצעה vogivog אבל אני לא מתמצא בכבישים באזור הזה. שאלה נוספת האם אני יכול לנסוע ברכב עוד תקופה קצרה עד שאוכל לתקן או שאגרןם לנזק גדול יותר?

פורסם
תודה לך על ההצעה vogivog אבל אני לא מתמצא בכבישים באזור הזה. שאלה נוספת האם אני יכול לנסוע ברכב עוד תקופה קצרה עד שאוכל לתקן או שאגרןם לנזק גדול יותר?

כל עוד הנזילה היא לא רצינית ואתה בודק שלא חסר שמן הגה במיכל והוא מלא כמה שצריך להיות אין שום בעייתיות. אני מכיר רייסר שנוסעת ככה כבר המון זמן ואפילו שההגה מגיע למצב של חריקות זה נותן להם מעין תיזכורת שהמיכל ריק לחלוטין, הם פשוט ממלאים ושב ונוסעים וההגה כמו חדש. אבל תמיד עדיף לסדר כמה שיותר מהר.

פורסם
איך בודקים אם חסר שמן הגה כח? שאלה נוספת איזה שמן צריך לקנות או שם של יצרן השמן?

אם זה כמו הרייסר 94 אז יש לך מתחת למיכסה המנוע בצד ימין בין המפלג למצבר מיכל בצבע שחור שהמיכסה שלו בצורת כוכבית גם כן בצבע שחור. על המיכל מצויין הכיתוב של מינימום ומקסימום. פתח אותו ובדוק. השמן שם צריך להיות בצבע אדום כמו שמן גיר בדיוק וגם שמן גיר מתאים למילוי. לא צריך להישתגע וליזרוק סתם כסף עכשיו על מוצר ספציפי לתיבת הגה זו מקורי וכל זה.

פורסם
כזכור לי המשאבה מופעלת ע"י רצועת האביזרים ולא ע"י הטיימינג אבל זה משהו שניתן לראות בעיין על איזו רצועה זה עובד. אם אתה יודע איך להיסתכל ואיפה משאבת ההגה אצלך אתה תוכל לראות זאת בעצמך ולדעת באיזו נזילה מדובר.

מונע על ידי טיימינג.

משאבה קטנה שנחבאת שם.

כמו בקדט ישנון ווקטרות ישנות.

בגרמניות אלו היו של ZF .

לפותח השרשור,יש הרבה בפרוקיות.

צריך לסדר את זה,זה מסוכן.

יכול להיות שהנזילה מהפיטינגים ולא מהציר.

עם היא מהציר פרק ושלח לשיפוץ.

פורסם

ברייסר המשאבת ה"כ מונעת ע"י רצועת האביזרים ומומלץ לתקן תקלה זו מכל הסיבות הנכונות. ביניהן נושא זיהום סביבתי, נזק אפשרי למסרק עקב חוסר שימון.

נוזל מומלץ הוא דקסרון 3 וגם דקסרון 2 יהיה טוב, אם עוד אפשר למצוא נוזל כזה בחנויות.

פורסם

במוסך נאמר לי שצריך לפרק טיימינג בשביל להחליף משאבת הגה כח וכאן בפורום כותבים שזה לא שייך לטיימינג . אז אני מבולבל מה נכון או לא נכון?

פורסם

מכסאות רצועת התזמון מותקנים מסביב למשאבה ולכן שיש לפרקם כדי לחלץ את המשאבה החוצה, אך בהחלט המשאבת ה"כ מונעת ע"י רצועת האביזרים.

• תוכן חדש...