Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרב הוא יונדאי אטוס 98' ידנית כמובן,לאחר נזילת מים שתוקנה ולאחר כמה ימים חזרה שוב חזרתי למוסכניק שלי.

הוא עבר על כל הצינורות+חוברה משאבת לחץ למערכת שהראתה שאין שום נזילה במערכת הקירור (הוא אמר שהוא מתחייב על זה).

מיכל המים פורק גם כן כדי לוודא שהוא לא סדוק.לאחר מכן הוא הגיע למסקנה שכנראה יש לי בריחה בראש מנוע וזה גם מסביר לדעתו את טיפות השמן במים,יש לציין שלאחר נסיעה המים מהמיכל יוצאים מהלמעלה שלו,הוא אומר שזה כיוון שהלחץ שיוצא מהמנוע למערכת הקירור גדול יותר ממה שהפקק יכול לאטום ולכן הגזים עולים עד למיכל וגורמים למים לנזול מהפקק .

לפני שאני הולך לשפוך כסף,האם מה שהוא אומר זה הגיוני?,יש לציין שבמהלך כל הטיפול הייתי לידו והוא הסביר לי את הכל ולי זה ניראה הגיוני אבל אני לא מוסכניק.

והאם יש משהוא אחר לבדוק לפני שאני עושה את הטיפול הנ"ל?

פורסם

נישמע שיש בעיית חדירה של קומפרסייה למיים. בעניין השמן במיים, האם זה יוצר תופעה של חוסר שמן במדיד השמן או האם קיים עירבוב מסויים של מיים לתוך השמן וזאת ניתן גם לראות על המדיד או על פקק מילוי השמן. בנוסף, האם המיים עולים מייד עם הנעת הרכב גם כשהמנוע קר? בדוק האם המיים קופצים כאשר מיכל הרדיאטור פתוח והמנוע קר כמובן בעת הנעת הרכב (עם סיבוב הסטרטר).

:)
פורסם

כן, למרבה הצער זה מאד הגיוני.

אם יש שמן במים (או "טחינה" לבנה) ויש אובדן נוזל קירור, סביר שאטם ראש מנוע פרוץ.

אתה יכול לבדוק בנוסף-נוכחות CO בנוזל הקרור ואובדן דחיסה בגלילים.

אם גם התוצאות של הבדיקות הנ"ל יהיו חיוביות כנראה שלא יהיה מנוס מלבצע שיפוץ ראש מנוע.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בדרך כלל מים עוברים לשמן! תיבדוק עם יש קולר באוטו (שמן גיר או שמן מנוע מתקררים על ידי מי קרור של מנוע) ו אם יש לחץ במערכת מים גדולה זה ראש מנוע...!!

פורסם

המים לא עוברים לשמן,הוא בדק לי את זה פעמיים רק שמן עובר למים (לא בכמויות מסחריות).

vogivog אתה מתכוון שאני יניע כאשר מכסה הרדיאטור בחוץ? ואם כן מה הבדיקה הזו אמורה לבדוק?

תודה רבה לכולם על העזרה !

לגבי אטם ראש אתם יכולים לתת לי מחירים בערך,והאם זה גם כולל לעשות חריטה לראש?

ד"א שאלה כללית מה גורם דבר כזה ברכב? לא עשיתי הרבה קילומטר והוא מטופל בזמן ומעולם לא נסעתי בלי מים.

פורסם
המים לא עוברים לשמן,הוא בדק לי את זה פעמיים רק שמן עובר למים (לא בכמויות מסחריות).

vogivog אתה מתכוון שאני יניע כאשר מכסה הרדיאטור בחוץ? ואם כן מה הבדיקה הזו אמורה לבדוק?

תודה רבה לכולם על העזרה !

לגבי אטם ראש אתם יכולים לתת לי מחירים בערך,והאם זה גם כולל לעשות חריטה לראש?

ד"א שאלה כללית מה גורם דבר כזה ברכב? לא עשיתי הרבה קילומטר והוא מטופל בזמן ומעולם לא נסעתי בלי מים.

כאשר האוטו קר פתח את מיכסה הרדיאטור ותן למישהו אחר להניע את הרכב, בעת סיבוב הסטרטר תסתכל אם המיים קופצים אחוצה. במידה והם קופצים יש לך בעיית ראש מנוע וניפרץ אטם ראש ומה שקורה בעת פריצת אטם ראש המיים לעיתים ניכנסים לצילינדרים ובעת סיבוב הסטרטר הבוכנות מתחילות לנוע מעלה ומטה ויוצרות לחץ על מערכת הקירור שזורקות את המיים אל מחוץ לרדיאטור שזה נקודת היציאה החסופה ביותר לפחות כאשר מיכסה הרדיאטור פתוח. כמו כן ייתכן ותיראה את המיים קופצים כל הזמן גם אחרי סיבוב הסטרטר כאשר הרכב כבר יונע והכל. מקווה שהסברתי את עצמי נכון. בנוסף אתה גם מוזמן כאשר הרכב מונע והגיע לטמפרטורת עבודה לשים את כף היד בפתח האגזוז מאחור הרכב שמישהו ייתן קצת גז ואז תראה אם יש לך לחות על היד. גם במצב זה זו בעיית ראש מנוע.

:)
  • תוכן חדש...