Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה לא לגעת בליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היו לי להורים שלי כ 20 מכוניות ב5 שנים האחרונות ,

אחי סוחר רכב ווכל חצי שנה הוא מחליף לנו את האוטו

ואחיך גם מקפיד לרשום את המכונית על שם הוריך ? או שכשמישהו קונה ממנו את המכונית, הוא מספר לו שהיא יד ראשונה ?

ועד עכשיו לא יצא לנו שום אוטו עם בעיה ,חוץ מי יונדאי אקסנט שאלך רצועת טימיניג אבל זה גם בגללינו ידענו שצריך להחליפה אבל משכנו את זה עד שניקרא.

ידעתם שצריך להחליף, אבל משכתם (עד שנקרעה, לא "עד שנקרא"). המנוע שעבר אחר כך שיפוץ, דווח לקונה ? אח שלך סיפר לו שהמכונית שירתה את הוריו ואחיו, לא קיבלה טיפולים בזמן, ובסוף נקרעה לה רצועת טיימינג ?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואחיך גם מקפיד לרשום את המכונית על שם הוריך ? או שכשמישהו קונה ממנו את המכונית, הוא מספר לו שהיא יד ראשונה ?

ידעתם שצריך להחליף, אבל משכתם (עד שנקרעה, לא "עד שנקרא"). המנוע שעבר אחר כך שיפוץ, דווח לקונה ? אח שלך סיפר לו שהמכונית שירתה את הוריו ואחיו, לא קיבלה טיפולים בזמן, ובסוף נקרעה לה רצועת טיימינג ?

תמיד אבא שלי מעביר את האוטו עליו...כאשר הוא מחליף לי אז לא מעבירים יד (יש יפוי כוח ) אצלי אוטו מחזיק מקסימום חודש חודשיים .

כאשר באים לקנות את המכוניות באים הלינו הביתה ויודעים שיש יפוי כוח ויודעים שהוא אח שלי אבל זה לא כל כך מזיז להם.

והיונדאי בסוף נימכרה לחבר של אבא שלי והוא ידע על הבעיה .

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

אתם עושים יותר מידי הכללות. לדוגמא, האוטו של אמא שלי, יונדאי אקסנט, הוא אוטו של החברה, ומטופל ע"י מחלקת הרכב של החברה. לאוטו לא הייתה בעיה אחת בכשנתיים. החברה היא טבע, ונכון שזו לא סתם חברה, אבל עדיין, צריך לבדוק כל מקרה לגופו. יש מציאות בשוק הליסינג, כמו בשוק הפרטי, ואפשר גם ליפול חזק בליסינג, שוב כמו בשוק הפרטי.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם
אתם עושים יותר מידי הכללות. לדוגמא, האוטו של אמא שלי, יונדאי אקסנט, הוא אוטו של החברה, ומטופל ע"י מחלקת הרכב של החברה. לאוטו לא הייתה בעיה אחת בכשנתיים. החברה היא טבע, ונכון שזו לא סתם חברה, אבל עדיין, צריך לבדוק כל מקרה לגופו. יש מציאות בשוק הליסינג, כמו בשוק הפרטי, ואפשר גם ליפול חזק בליסינג, שוב כמו בשוק הפרטי.

אתה צודק פה ב100 אחוז !!!

פורסם
תמיד אבא שלי מעביר את האוטו עליו...כאשר הוא מחליף לי אז לא מעבירים יד (יש יפוי כוח ) אצלי אוטו מחזיק מקסימום חודש חודשיים .

כאשר באים לקנות את המכוניות באים הלינו הביתה ויודעים שיש יפוי כוח ויודעים שהוא אח שלי אבל זה לא כל כך מזיז להם.

לא הבנתי כלום.

אחיך, סוחר הרכב, מקבל מכונית יד ראשונה לרשותו. ברשיון רשום "בעלים קודמים: 0". עכשיו אחיך מעביר את המכונית הזו לאביך, שנוסע איתה חצי שנה, ואליך, לעוד חודשיים.

עכשיו מגיע קונה. עושה העברת בעלות. מה כתוב ברשיון שלו ? 0 בעלים קודמים (כלומר הרכב עדיין יד ראשונה, והקונה יד שניה) ? או 1 (כלומר הרכב יד שניה, והקונה יהיה יד שלישית) ?

פורסם

תראה ארנון -

כך שלפי ההגיון - האח מביא את הרכב, ומעביר בעלות על האב (ככה שהעבירו ישר לשמו של האב, האח לא נרשם כבעלים בשום שלב בדרך), וכשהרכב מועבר אל האח הצעיר הבעלות נשארת עדיין על שם האב - ככה שמכל התהליך הזה נוספת יד בודדת לרשיון.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
תראה ארנון -

כך שלפי ההגיון - האח מביא את הרכב, ומעביר בעלות על האב (ככה שהעבירו ישר לשמו של האב, האח לא נרשם כבעלים בשום שלב בדרך), וכשהרכב מועבר אל האח הצעיר הבעלות נשארת עדיין על שם האב - ככה שמכל התהליך הזה נוספת יד בודדת לרשיון.

אוקי אני יסביר את זה עכשיו .

אחי קונה מכונית להורים שלי אז הוא מעביר בעלות כך שההורים שלי הם יד ראשונה .ומי שקונה תרכב אחרי חצי שנה הוא כבר יד שנייה (יד שלישית יותר נכון ליסינג,ההורים שלי ,הקונה )

מתי שהוא קונה לי רכב אני נוסע בו בלי לעביר בעלות של הליסינג או השכרה (יש יפוי כוח ) וכך אני נוסע עד למכירת האוטו והקונה של האוטו הוא הייה יד ראשונה.

פורסם
אני נוסע עד למכירת האוטו והקונה של האוטו הוא הייה יד ראשונה.

הקונה בחיים לא יהיה יד ראשונה. הוא יהיה יד שנייה, במקרה הטוב.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
מתי שהוא קונה לי רכב אני נוסע בו בלי לעביר בעלות של הליסינג או השכרה (יש יפוי כוח ) וכך אני נוסע עד למכירת האוטו והקונה של האוטו הוא הייה יד ראשונה.
אז אני מבין שאתה ממליץ לקנות מסוחרים כמו אח שלך, שמחזיקים רכב בתור רכב זונה לכל המשפחה, מזניחים טיפולים ואחר כך מוכרים סיפור שהרכב יד ראשונה?

היו לי שכנים שהיו מחזיקים ככה רכבים ועוד מורידים קילומטראז' לפני המכירה.

גועל נפש. אני מרחם על מי שקונה מאחיך.

פורסם
אז אני מבין שאתה ממליץ לקנות מסוחרים כמו אח שלך, שמחזיקים רכב בתור רכב זונה לכל המשפחה, מזניחים טיפולים ואחר כך מוכרים סיפור שהרכב יד ראשונה?

היו לי שכנים שהיו מחזיקים ככה רכבים ועוד מורידים קילומטראז' לפני המכירה.

גועל נפש. אני מרחם על מי שקונה מאחיך.

תיראה אבא שלי מטפל באוטו, כל אוטו שהוא מקבל הוא עושה לו טיפול קטן רוב המכוניות היו במצב מעולה ולא הייה צורך לעשות להם כלום אולי רק קצת שמן וזהו .

כאשר אני לוקח מימנו אוטו ,אני נוסע עם האוטו למוסכים אני גם מטפל בו

ואתה סתם אומר שאתה מרחם על מי שקונה מאחי .

כמה מכוניות שלי ושל ההורים שלי עברו למישפחה !(דודים חברים ) עד עכשיו אף אחד לא בא בטענות אני לא יודע מה עם האחרים כי אין לי קשר איתם ,אני רק יודע שבמישפחה וחברים מבקשים מימנו רכבים .

לא כל הסוחרים הם זונות!!!

יום שבת אני יבוא עם אוטו שלי למיפגש האודיו ותיראו מה מצבו ועם אני "מזניח "אותו

פורסם
תיראה אבא שלי מטפל באוטו, כל אוטו שהוא מקבל הוא עושה לו טיפול קטן רוב המכוניות היו במצב מעולה ולא הייה צורך לעשות להם כלום אולי רק קצת שמן וזהו .

כאשר אני לוקח מימנו אוטו ,אני נוסע עם האוטו למוסכים אני גם מטפל בו

ואתה סתם אומר שאתה מרחם על מי שקונה מאחי .

כמה מכוניות שלי ושל ההורים שלי עברו למישפחה !(דודים חברים ) עד עכשיו אף אחד לא בא בטענות אני לא יודע מה עם האחרים כי אין לי קשר איתם ,אני רק יודע שבמישפחה וחברים מבקשים מימנו רכבים .

לא כל הסוחרים הם זונות!!!

יום שבת אני יבוא עם אוטו שלי למיפגש האודיו ותיראו מה מצבו ועם אני "מזניח "אותו

איך זה הכל קשור ל"למה לא לגעת בליסינג"????? למה אני צריך לקרוא את כל הבולשיט הזה על אבא של ההוא והאח של ההוא....? אין פה מנהלי פורום?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

בטח שיש מנהלי פורום. והם מאוד נהנים כשסוחר רכב יוצא מהארון, כי זה עוזר להם אחר כך להתייחס בצורה נאותה למודעות מכירה שלו.

ובאשר לנושא הדיון - "למה לא לגעת בליסינג", אני חושב שהנושא כבר מוצה בעבר בדיונים חוזרים ונשנים. אין פה שום חידוש והמטרה היחידה היא שחרור קיטור. לא נורא, גם זו מטרה ראויה.

פורסם
בטח שיש מנהלי פורום. והם מאוד נהנים כשסוחר רכב יוצא מהארון, כי זה עוזר להם אחר כך להתייחס בצורה נאותה למודעות מכירה שלו.אני לא מפרסם הודעות בפורם בשביל אחי , ועם אתה חושב שרכב שתיקנה מי יד שניה הייה יותר טוב מי רכב אחרי ליסינג או סוחר אתה טועה !ניתן לימצוא מכוניות טובות ולא חרושות במחיר נמוך!

ובאשר לנושא הדיון - "למה לא לגעת בליסינג", אני חושב שהנושא כבר מוצה בעבר בדיונים חוזרים ונשנים. אין פה שום חידוש והמטרה היחידה היא שחרור קיטור. לא נורא, גם זו מטרה ראויה.

שהייה לכם בהצלחה לכל אלו שחושבים שלא לקנות ליסניג \השכרה או מסוחר

פורסם

מליסינג או השכרה זה עוד אפשרי - יש סיכוי שתמצא מכונית ששמרו עליה, מגלים לך את כל האמת לגבי הרכב ושם צריך לבחון כל מקרה לגופו.

אמנם במקרה כמו של אחיך - הרכב עובר כמה אנשים, בעוד שהבעלות לא משתנה.

כולם מזניחים את הרכב - אתה חושב שזה בסדר שהייתם צריכים להחליף טיימינג והזנחתם את זה "כי תכף מוכרים את האוטו" ו "נמשיך ליסוע עד שילך"? תודה ולהתראות, רכב שהתנהגו איתו ככה מן הסתם שחסכו בדברים קטנים \ גדולים מהטיימינג, שלעצמו הוא דבר מאוד משמעותי שכן הזנחתו יכולה לגרום לנזק רב.

בקיצור - 99.9% מהסוחרים בישראל הם רמאים, ועושים כמה שיותר קומבינות ע"מ להוזיל הוצאות בזמן שהרכב אצלם - לא משנה מה המחיר שישלם מי שיקנה מהם את הרכב (למשל מקרה אחיך והטיימינג, אני בטוח שאם הייתם מוכרים אותו יום לפני שנקרעה הרצועה אחיך לא היה מודיע כלום לקונה "המאושר" שהיה נוסע עד שהרצועה הייתה נקרעת והוא היה נקלע לבלאגאן), ולכן אני, ועוד הרבה - מעדיפים להתרחק מסוחרים.

גם אם נשארו כמה הגונים - רובם רמאים ואני מעדיף להתרחק מסיכונים כאלו.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
מליסינג או השכרה זה עוד אפשרי - יש סיכוי שתמצא מכונית ששמרו עליה, מגלים לך את כל האמת לגבי הרכב ושם צריך לבחון כל מקרה לגופו.

אמנם במקרה כמו של אחיך - הרכב עובר כמה אנשים, בעוד שהבעלות לא משתנה.

כולם מזניחים את הרכב - אתה חושב שזה בסדר שהייתם צריכים להחליף טיימינג והזנחתם את זה "כי תכף מוכרים את האוטו" ו "נמשיך ליסוע עד שילך"? תודה ולהתראות, רכב שהתנהגו איתו ככה מן הסתם שחסכו בדברים קטנים \ גדולים מהטיימינג, שלעצמו הוא דבר מאוד משמעותי שכן הזנחתו יכולה לגרום לנזק רב.

בקיצור - 99.9% מהסוחרים בישראל הם רמאים, ועושים כמה שיותר קומבינות ע"מ להוזיל הוצאות בזמן שהרכב אצלם - לא משנה מה המחיר שישלם מי שיקנה מהם את הרכב (למשל מקרה אחיך והטיימינג, אני בטוח שאם הייתם מוכרים אותו יום לפני שנקרעה הרצועה אחיך לא היה מודיע כלום לקונה "המאושר" שהיה נוסע עד שהרצועה הייתה נקרעת והוא היה נקלע לבלאגאן), ולכן אני, ועוד הרבה - מעדיפים להתרחק מסוחרים.

גם אם נשארו כמה הגונים - רובם רמאים ואני מעדיף להתרחק מסיכונים כאלו.

אתה צודק ב 100 אחוז יש רמאים .

אני נוסע במכוניות פשוט עד למכירה,אני גם ניפגש עם הקונים ויודעים שאחי זה שמוכר את הרכב והוא סוחר ואני אחיו

ובקשר לטימיניג רצינו לעשות אותו פשוט אבא שלי לא יכול הייה לינסוע למוסך וזה קרה אחרי שלושה ימים מאז שקנינו את הרכב(האוטו הייה על אבא שלי כבר )

זו לא כזאת רשלנות , לא שהתקבנו לימכור בלי לעשות תימיניג לאוטו פשוט חיכינו ליום שישי .

• תוכן חדש...