Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

תודה על האתר הנפלא שעוזר לייעץ ולכוון מה לעשות ואך לעשות ומה צריך לעשות.

קיה קרניבל דיזל שנת 2000 יש 3 בעיות כרגע שמפריעות לי

1. נורית כרית הגה דולקת קבוע וצופר לא עובד רציתי לדעת מה יכולה להיות עלות של תיקון דבר כזה?

2.מגבים קדמיים עובדים קצת לאט מה אפשר לעשות ?

3.יש ניזלות כנראה של שמן הידרואלי (הגה קשה) הוספתי שמן כרגע זה בסדר אבל אך אפשר לאתר את

מקור הנזילה ?

בתודה מראש.

פורסם

1. 2 התקלות נובעות, כנראה מגורם פגום אחד שהנו "סליל שעון" שזה מגעי חשמל מסתובבים מתחת לגלגל ההגה

שמעבירים חשמל אל כרית האויר ומלחצני הצופר .

2. צריך לנסות ולאתר הנזילה בהסתכלות.

בברכה - רפי לין

פורסם

שלום

תודה רבה על התגובה המהירה.

הקרניבל עומד היום על 237000 אלף ק"מ רציתי לדעת איזה טיפולים צריך לעשות רכב דיזל ?

וכל כמה ק"מ מה צריך לעשות?

אם אפשר לפרט בבקשה .

הבעל הבית הקודם אמר שהוחלפו הרצועות (ראתי מתחת למנוע נראה חדש)

זה הפעם הראשונה שאני מחזיק רכב דיזל האם יש מקום שניתן להוריד ספר רכב?

והרכב קצת מרעיש מדי (נפח מנוע 2900) טורבו האם זה אופיני?

בתודה מראש

שבת שלום ומבורך.

פורסם

אני עושה טיפול כל 10K ומחליף פילטר שמן מקורי ואוויר תחליפי ושמן 10-40 חצי סינטטי של אג'יפ.

בדרך כמובן מסתכלים על שאר המכלולים לראות שהכל תקין.(במיוחד שחיקת הרפידות ברקס מקדימה ואחורה)

כל 60K פילטר סולר וכל 90K טיימינג. למרות שיצא לי להחליף פילטרים כל 10K בגלל שהפילטר היה סיני 150Kוהחלפתי למקורי ב160K.

אני פשוט מבקש הצעת מחיר ממוסך מורשה קיה לטיפול על פי הק"מ ולפי זה אני מטפל ומחליף חלקים.

צר לי להודיע לך אך אם יש רעש של צילצולים מהמנוע זה אומר או פיח בבוכנות או אינגקטור נדפק.

יש לך ציקצוקים בסרק?

האם כשאתה עוזב גז יש רעש לוואי לשנייה ? לי יש את התופעות האלו ולפני שנתיים הוחלף אינגקטור ב2400 שקל ועכשיו אני צריך עוד אחד ,בנתיים שמתי תוסף 44K לדיזל על פי המלצת המוסך של קיה ,תנסה גם אולי יעזור גם אצלך.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...