Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

12 שנים החזקתי בלי דיבורית, לפי העיקרון של "לא דחוף לענות, אם אני בנהיגה שיחכו עד שאעצור בצד או אגיע הביתה".

לאחרונה הגעתי למסקנה שעקרונות לחוד ולענות לטלפון לחוד. אפילו שאני משתמש בדיבורית אוזנייה חוטית, זה פשוט לא

בטיחותי וצריך דיבורית.

הדרישות שלי מדיבורית הן: שתהיה זולה, שיהיה נוח לענות לשיחה (אני לא מוציא שיחות בזמן הנהיגה) ושתהיה זולה.

למרות שיש לי כבר חורים בקונסולה, אני מעדיף לא למקם דיבורית מהזן הישן - מה גם שמחיפוש ברשת נראה שהסוג

הזה די נעלם מהעולם לטובת Parrotים למיניהם ודיבוריות בלוטות' שונות.

חיפשתי בזאפ ומצאתי את הדיבורית הזו:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=577442

האם היא מתאימה לנוקיה 3120, ואם כן - האם מומלצת? עוד הצעות ב-200 שקל ומטה?

תודה :-)

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קניתי את הדיבורית הנ"ל. היא מאוד נוחה, ידידותית, מחזיקה המון זמן מבחינת בטריה ונטענת מהר. היא מאוד פרקטית, ויש לה פונקציות נחמדות יחסית למה שאתה מצפה ממנה. הבעיה המרכזית - איכות השמע בה נמוכה. שומעים אותך לפעמים בהד אבל לרוב בסדר, והאיכות שאתה שומע את האחר זה כמו בספיקר באיזה מירס ישן.

בסה"כ, אני מרוצה ולא הייתי קונה דיבורית אחרת, בעיקר משיקולי תקציב. אבל אתה חייב להבין שבסופו של יום, אתה קונה דיבורית זולה שאיכות השמע שלה נמוכה.

בהצלחה,

פורסם

יש לי מוטורולה T305, שנכנסת בתקציב שאמרת ועוד תקבל הרבה עודף.

היא לא ברמה של מכשיר קבוע שיש לי באוטו השני, אבל היא עושה את העבודה מצויין - מסתנכרנת מצויין (חוץ מנוקיה E72 שאיתו יש לי המון ניתוקים, אבל זאת אשמת הטלפון, עם המכשירים הקודמים לא הייתה בעייה),שומעים טוב והסוללה מחזיקה המון זמן.

אגב, למה כתב בדימוס? פרשת מ YNET?

פורסם
האם היא מתאימה לנוקיה 3120, ואם כן - האם מומלצת? עוד הצעות ב-200 שקל ומטה?

200 שקל ומטה יקנו לך אוזניית BT מהסוג הסביר פלוס.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
12 שנים החזקתי בלי דיבורית, לפי העיקרון של "לא דחוף לענות, אם אני בנהיגה שיחכו עד שאעצור בצד או אגיע הביתה".

אני תומך בגישה הזאת. גם כיום, כשלפעמים עליי לנהוג בכבישים מהירים ומונוטוניים במשך 4-5 שעות רצופות, מענה לטלפון הוא קו אדום מבחינתי. אין מניעה לבדוק מי מתקשר ולחזור אליו בעצירה הבאה (בד"כ עוד 10 דקות מקסימום). מצד שני, באירופה אף אחד לא מתקשר מ"חסוי" ובאמת יש מקומות נורמליים שאפשר לעצור בהם כל כמה קילומטרים.

עוד הצעות ב-200 שקל ומטה?

יש לי בבית בישראל דיבורית של Parrot מדגם Minikit. היא הייתה בשימוש זמן קצר, אבל אמא שלי לא הסתדרה איתה, אז התקנתי לה מכשיר ספיריט קבוע במקום. לפני שאתה נכנס להוצאות, אתה מוזמן לקחת אותה לתקופת נסיון, לראות אם הסוג הזה של מכשירים מתאים לך ואז לקבל החלטה בהתאם. דבר איתי בפרטי אם אתה מעוניין.

פורסם

רועי,

יום אחד התקלקלה לי הדיבורית, מכאן לשם, עד שקבעתי טור להתקנה של חדשה עברו 3 שבועות.

יומיים לפני ההתקנה אני מקבל את החשבון הקבוע ומגלה לתדהמתי שהחשבון הוא על 350 ש"ח במקום 650 כרגיל :shock:

באותו רגע ביטלתי את ההתקנה ומאז כבר5 שנתיים אני חוסך 300 ש"ח לחודש (לא חוסך בקטע של "לא מבזבז" אלא אשכרה הפניתי את ה 300 ש"ח בחודש לקרן השתלמות) :-D

אני לא ביל קלינטון ולא הנרי קיסינג'ר , הנסיעות שלי הן מקסימום 45 דקות ועוד לא קרה שחרב העולם מזה שלא הייתי זמין 45 דקות.

אם אתה לא נוהג מרבית היום, לדעתי האישית ועצתי האישית, תוותר על ה"תענוג".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן, לפני חצי שנה. ואני מבין שלא היית בדיוק מהקוראים האדוקים ביותר שלי 8)

בגירה - סביר מאוד להניח שאתה צודק. וזו באמת הייתה הגישה שלי עד עתה. הבעיה היא שלמרות שאני נוהג די מעט לאחרונה,

איכשהו הטלפון מצלצל כל פעם דווקא כשאני נוהג - והפתרון של להרים את הטלפון כדי לראות מי מדבר או לשים אותו על רמקול

זה פשוט סיכון מיותר. כמו שאמרתי, זה רק שיחות נכנסות - אז כלכלית חוץ מקניית הדיבורית זה לא ממש יעלה לי כלום :wink:

200 שקל ומטה יקנו לך אוזניית BT מהסוג הסביר פלוס.

אוזניית בלוטות' נראית לי כמו הדבר הכי לא נוח בהיסטוריה - או שאתה מסתובב עם הדבר המגוחך הזה על האוזן כל היום,

או שכשהטלפון מצלצל אתה מתכופף להרים את זה מהמושב ליד/תא הכפפות ועושה תאונה. לא להיט...

תודה לאיתן ולעמית (ולכולם בעצם) על התשובות :-)

פורסם

אוזניית בלוטות' נראית לי כמו הדבר הכי לא נוח בהיסטוריה - או שאתה מסתובב עם הדבר המגוחך הזה על האוזן כל היום,

או שכשהטלפון מצלצל אתה מתכופף להרים את זה מהמושב ליד/תא הכפפות ועושה תאונה. לא להיט...

לא מסכים, אני משתמש באוזניות בלוטות' (נראה לי שזו ה12 במספר.. מוצרים מתכלים) כבר משהו כמו 6 שנים. זה דבר מעולה, ואחרי אתה מתרגל, לא תרצה לחזור לדבר בטלפון בלעדיהן. אחד השיקולים המרכזיים הוא כמובן קרינה, אבל זה גם פשוט נוח.

בכל מקרה, אין שום בעיה לעשות בהן שימוש מזדמן ברכב. אתה מתרגל לשים את זה על האוזן גם בלי להסתכל, ואת הנוחות אתה פשוט שוכח שם במילא. אחד הדברים הנחמדים הוא האפשרות לחיוג קולי, לפחות אם אתה עם טלפון של נוקיה. זה עובד לא רע בכלל.

בכל מקרה אני ממליץ על זה בהרבה לעומת דיבורית.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בשביל הקרינה יש לי את האוזנייה החוטית שקיבלתי עם המכשיר. לא נוחה במיוחד אבל עושה איכשהו את העבודה.

מה זאת אומרת חיוג קולי? אפשר לתכנת את הדיבורית לזה, גם אם הנייד שלי הומצא על-ידי אנשי מערות? יש לך קישור לדיבורית

בלוטות' מומלצת שאראה לאיזה סוג אתה מתכוון?

ולמה אנחנו לא נוסעים יותר לכביש הצפון? כלומר, חוץ מהסיבה המובנת מאליה שהמכונית הכי חזקה שלי מתהדרת ב-55 כ"ס.

פורסם
בשביל הקרינה יש לי את האוזנייה החוטית שקיבלתי עם המכשיר. לא נוחה במיוחד אבל עושה איכשהו את העבודה.

מה זאת אומרת חיוג קולי? אפשר לתכנת את הדיבורית לזה, גם אם הנייד שלי הומצא על-ידי אנשי מערות? יש לך קישור לדיבורית

בלוטות' מומלצת שאראה לאיזה סוג אתה מתכוון?

באוזניות הנפוצות - לא. אתה צריך נייד שתומך בזה. רוב הנוקיות תומכות כבר שנים, וזה רק משתפר עם הזמן. בנוקיה, יש באמת זיהוי פונטי, כך שאתה לא צריך לתכנת כלום, רק תאמר שם של מישהו מספר הטלפונים (לא נבדק אצלי בעברית, אבל באנגלית זה עובד) והוא יחייג. איזה פלאפון יש לך?  

ולמה אנחנו לא נוסעים יותר לכביש הצפון? כלומר, חוץ מהסיבה המובנת מאליה שהמכונית הכי חזקה שלי מתהדרת ב-55 כ"ס.

אם זה מנחם במשהו, גם אני כבר ממזמן לא נוסע לכבישי הצפון. אצלי זה כי אני רוצה שלמכונית הבאה שלי יהיו 350 כ"ס +, ובשביל זה מסתבר צריך לעבוד :(

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

באופן מפתיע למדי, מסתבר שכן, הוא תומך. כך לפחות מבדיקה ראשונית.

יש אוזניות טובות של מוטורולה, אבל לי אין נסיון איתן. מה שאני משתמש בו כרגע הוא האוזניה הכי טובה שהייתה לי אי פעם, באופן גורף, ואמורה להיות טובה במיוחד עם נוקיות.

תבחר:

http://cgi.ebay.com/PLANTRONICS-VOYAGER-PRO-BLUETOOTH-BLUE-TOOTH-HEADSET-/360261577998?cmd=ViewItem&pt=Bluetooth_Wireless_Products&hash=item53e1436d0e#ht_5761wt_1124

או:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=737604

אני יודע שזה מעל התקציב שלך, אבל הדבר הזה כלכך טוב שבחיים לא תתחבר יותר לטלפון שלך עם חוט. הטעינה נעשית דרך USB סטנדרטי, כך שזה לא ממש משנה אם קנית בארץ או בחו"ל (תשוטט קצת באיביי, אתה תמצא בכמה דולרים פחות מהונג קונג וכו', במיוחד במשלוח). ושוב אם זה מנחם במשהו, אני שילמתי עליה כמעט פי 3 כשהיא רק יצאה וסיפסרו בה, עד כדי כך הייתי נואש להשיג אוזניה איכותית.

פורסם

אני הרכבתי אצלי דיבורית BT קבועה של מוטורולה מדגם T605 שלא רואים אותה בכלל (יש לוח מקשים קטן שהוא לא חובה)

היא צריכה רק פלוס מינוס וסוויץ' , גם את הרמקול מיקמתי בתוך הדשבורד המיקרופון קבור בתוך התקרה של הרכב .

אפשר להשיג אותן במחירים משמעותית יותר נוחים מאלו בZAP, דבר איתי אם אתה צריך הפנייה.

יש גם מוצרים של BURY שגם עושים את העבודה.

אני באופן כללי נגד דברים נטענים כי תמיד כשאתה צריך אותם - הם לא טעונים וזה סתם כאב ראש.

אין תחליף לדיבורית קבועה לדעתי.

ניסיתי תקופה עם אוזנייה (של פלנטרוניקס כמו זאת של רועי) ועם פתרונות אחרים ולא הסתדרתי איתם.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
יש לי מוטורולה T305, שנכנסת בתקציב שאמרת ועוד תקבל הרבה עודף.

היא לא ברמה של מכשיר קבוע שיש לי באוטו השני, אבל היא עושה את העבודה מצויין - מסתנכרנת מצויין (חוץ מנוקיה E72 שאיתו יש לי המון ניתוקים, אבל זאת אשמת הטלפון, עם המכשירים הקודמים לא הייתה בעייה),שומעים טוב והסוללה מחזיקה המון זמן.

גם אני עובד איתה ומרוצה מאוד.

שמיעה טובה בשני הצדדים אם כי הצליל נוטה להיות קצת מתכתי, זמן סוללה מצויין.

לסיכום, ממליץ מקרב לב.

• תוכן חדש...