Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ברגע שאתה מנתק את הMAF מופיעה לך תקלה או יותר נכון כאילו TSC מנותק.

אביתר אם תרצה לבדוק את הפורק החיצוני אני אשמח,אני גם מבאר שבע.

וכרגע ה-004 נפסל סופית :)

אני לא מוכן לנסוע עם שום נורת תקלה דלוקה, בשום פנים ואופן לא !

מה עם פורקיי 50\50 ?

פורסם

סבבה,

לך על זה :), אני יותר מאשמח לדעת שזה עובד

אגב דבר נוסע שתבדוק זה טורבו לאג

זאת אומרת תנסע בהילוך גבוה, תגדוש חזק תעזוב את הגז ומייד תאיץ שוב

תראה אם יש השהייה גדולה עד הטורבו מספק את הסחורה שוב

פורסם

כי נתחיל מזה שאני לא רוצה להתחיל להעיף חיישנים מהמנוע, וגם כי אני לא רוצה שיראה כאילו התעסקו עם המנוע שפותחים מכסה מנוע, זה טוב לדרדסים.

עריכה:

מצאתי קיט שECS מוכרים זה בדיוק כל החלקים שצריך למדריך כאן, אגב המדריך הוא מהם רק ערכתי אותו. קישור מצורף לקיט..

http://www.ecstuning.com/Volkswagen-Golf_IV--1.8T/Engine/Intake/BOV/ES1832068/

פורסם

יריב באוטובוס יש טורבינה כמו שלך :lol:

בקשר לפורק שים 007 ותעיף את הn249 הוא סתם מיותר , ודרך אגב אתה יכול להוציא את המשאבת בוקר טוב על הדרך :shock:

פורסם

אני מעדיף שלא להוציא חלקים שבמקור תוכננו להיות שם.

יש לי כבר פורק 007 עושה את העבודה כנדרש ומתאים בול כמו המקורי של בוש.

יש קצת רעש פריקה אבל אני רוצה התעטשויות רציניות, ולא מופנמות :)

נראה לי שייקח לי זמן עד שייפול לי ביד פורק 004 :roll:

פורסם

על תשים 50 50

היה מורכב לי על A3 על פילטר פתוח בקושי שמעו אותו

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

ביטול הN249 ושימוש ישיר בווקום של הסעפת פשוט גורם לבוכנה של הפורק להגיב יותר מהר=פחות דלי מרגע סגירת הבוכנה ובכך תגובה לבניית גדישה חדה יותר,כמו כן פריקה חזקה וקרובה יותר למועד עזיבת הדוושה,שוב כי התגובת ווקום הישתפרה כאשר הורדנו את הN249[שהוא בעצם עוד מבוך וצוואר בקבוק מסורבל לווקום]

לא דולקת לי שום מנורה ,אין לי אוברבוסטים,הMAF אצלי מחובר ,כל המערכות באוטו אצלי מתפקדות בצורה מלאה.

הרכב עובד יופי עם ה004 וזה לאחר שישב אצלי באוטו 007 שבועיים,עם ה004 לא הרגשתי שום הבדל לטובה או לרעה!

אלי ואביחי בדקו לי את האוטו עם וואג בנסיעה ,הכל מתפקד כשורה אין תקלות רשומות אין תיקוני הצתה ,אין בקפאיירים ,אין לי לאג בכניסה של הטורבו,הטורבו אצלי ישר מכניס בבום ל1.5 באר בכל מצב ומתייצב על 1.4 שיורד ל1.2 באר לקראת ה6000 סלד.

להזכיר אני שנה עם הפורק הזה,קפיץ כחול+ספייסר 1.

למרות שיצא לי לראות איביזה שלא הסתדרה בשום מצב עם ה004 באופן יציב ובריא.אז לא הכל וורוד וחלק יכול להיות.

אני מבוסס על האיביזה שלי והניסיון האישי שלי.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

גם אני נוסע עם פורק 004 על האיביזה והאוטו נוסע כמו חייה .

שטויות אין נפילות , רק צריך בהתחלה להתאים את הקפיץ המתאים וזהו .

• תוכן חדש...