Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש חוות דעת על קורולה 2005 GLI-תודה מראש

hwgeek
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום רב,

בהמשך לחיפוש הרכב בישביל קרובים שלי הוצא להם רכב מדגם טויטה קורולה 2005 אוטומט יד ראשונה GLI עם 117,000 ק"מ

הרכב של חבר מעבודה שלהם

מה אתם אומרים על הרכב ? האם הדגם הוא מהשנתון הבעייתי? איך בודקים?

למה כדאי וחשוב לשים לב ברכב הזה לפני קנייה?

האם הוא מומלץ לרכישה? אין האמינות של הדגם והאם יש מחלות כלשהם?

הבנתי שהמחירון הוא כ60000 שקל- מחיר גבוה מאוד לדעתי לרכב שהוא כמעט בן 6 שני לא?

תודה מראש

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדגם הזה לא היו בעיות( בעיות בוצה היו ב03-04, הבעיות של דוושות למינהן06-09). המחירון הוא 70000 של יד 2. של יצחק לוי גבוה יותר

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחירון של קורולה הוא ברזל, אין מה לעשות.

הרכב מאוד מומלץ למי שמחפש רכבים מהז'אנר הזה , יש אותו להורים שלי כ5 שנים ואני מכיר את הרכב מקרוב .

מגיע מאובזר ברמה יפה מאוד (שליטה על הסטריאו מההגה, מגבים אוטומטיים, מחשב דרך ,מראה מתכהה נגד סינוור בנוסף לכל הגימיקים הרגילים)

אמינות מופתית, שילוב מנוע + גיר הטוב ביותר בקטגוריה בשנים ההן.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...