Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ferrari 599 GTO במבחן בAutocar

S^M
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מובן לי למה יש הבדלי מחירים כאלה גדולים בין 599XX שעולה 1.2 מילון אירו לGTO599 שעולה 300K אירו, כאשר למיטב הבנתי מדובר בהבדל של סה"כ עוד 100 כ"ס..

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
לא מובן לי למה יש הבדלי מחירים כאלה גדולים בין 599XX שעולה 1.2 מילון אירו לGTO599 שעולה 300K אירו, כאשר למיטב הבנתי מדובר בהבדל של סה"כ עוד 100 כ"ס..

1.כי ה-XX נדירה מאוד,אפשר לומר שה-XX היא סמל סטטוס "יותר טוב" מ"סתם" GTO.

2.כי יש מספיק אנשים שיהיו מוכנים לשלם כדי שתיהיה להם XX.

3.כי זו פרארי ומי שיש לו את הכסף להרשות לעצמו אחת כזו מסתכל על כסף אחרת ממה שאתה ואני מסתכלים עליו (פחות מעניין אותו היחס פאונד:כ"ס).

4.כי זה מאוד קרוב ל-XX אבל זה עדיין לא XX,זו בדיוק המטרה של הדגם.

הדבר הכי דומה לזה בעולם הרכב זה לקנות מרצדס S500 עם התוספות הבסיסיות במחיר X או לקנות מרצדס S63 AMG FULLY LOADED במחיר 3X.

למה אנשים עושים את זה ?

כדי להראות שיש כאלה שנוסעים ב-S "בסיסית" ויש כאלה שנוסעים בטופ של הטופ.

בשורה התחתונה,

עושים את זה כי אנשים מוכנים לשלם בשביל זה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ריבונו של עולם !!!

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
  • תוכן חדש...