Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5885 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי בעקבות בעיות כלכליות אני מוכר את הרכב הקיים (אימפרזה 2000 סמ"ק שנת 2005) ומחפש לקנות רכב משפחתי באזור ה20 אלף ש"ח. גמיש לפה ולשם

הדברים שהכי חשובים לי לפי הסדר הם:

1. אמינות

2. עלויות (צריכת דלק וכד')

על איזה רכב הייתם ממליצים לי?

פורסם

האם אתה זקוק למשפחתית במרכב סדאן כמו האימפרזה, או שגם האצ'בק עם אותו מרווח אבל תא מטען קטן יותר תספיק?

בתקציב שלך תיאלץ להתפשר באופן משמעותי על שנתון אם תבחר ביפנית, למעט אולי האלמרה.

לטעמי פיז'ו 306 או רנו מגאן משומשות עם היסטוריית טיפולים לא רק שלא יהוו ירידה משמעותית מהאימפרזה שהייתה לך,

אלא במובנים מסויימים אפילו יהוו שיפור (נוחות למשל).

בתקציב הזה, קח בחשבון שאתה רוכש רכב (ולא משנה איזה) שיזדקק ליד מלטפת וכמה גיהוצי כרטיס אשראי כדי לא להיות גרוטאה.

פורסם
האם אתה זקוק למשפחתית במרכב סדאן כמו האימפרזה, או שגם האצ'בק עם אותו מרווח אבל תא מטען קטן יותר תספיק?

בתקציב שלך תיאלץ להתפשר באופן משמעותי על שנתון אם תבחר ביפנית, למעט אולי האלמרה.

לטעמי פיז'ו 306 או רנו מגאן משומשות עם היסטוריית טיפולים לא רק שלא יהוו ירידה משמעותית מהאימפרזה שהייתה לך,

אלא במובנים מסויימים אפילו יהוו שיפור (נוחות למשל).

בתקציב הזה, קח בחשבון שאתה רוכש רכב (ולא משנה איזה) שיזדקק ליד מלטפת וכמה גיהוצי כרטיס אשראי כדי לא להיות גרוטאה.

האצ'בק עם אותו מרווח בהחלט תתן מענה סביר.

אגב, ממש לא משנה לי יפנית או לא ובלבד שהעיסוק בה במוסך והדלק יהיו ברמה סבירה וחסכנית..

מפחיד אותי לרכוש רכב שיתגלה כגרוטאה לאחר מספר ימים וידרשו בו הרבה טיפולים.

• תוכן חדש...