Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב...

ברשותי פונטו XTZ S60 שנת 2000. לפני 3 חודשים החלפתי לרדיאטור ומיכל נוזל קירור חדשים. הבעיה שבחודשיים האחרונים יש לי בעייה שהמאוורר מנוע פעם עובד ופעם לא עובד. לפי הניסיון המעצבן שלי עם הרכב הזה זה לא קשור לכמות המים שיש במיכ מכיוון שמחודש האחרון כל 2-3 ימים אני ממלא בערך 700-800 מ"ל מים כי הוא מאבד המון מים ומתחמם. אני חייב לציין שקיימת בעיית חשמל כללית ברכב שכן לפעמים האיתותים לא עובדים,ולפעמים האורות אזהרה נכבים בזמן שהם אמורים לדלוק וחוזרים אחרי כמה דקות..

השאלה שלי היא זאת -

א. איך לעזעזל אני יכול להיפט אחת ולתמיד מבעיית ההתחממות של האוטו (שאני כמעט בטוח ב-100 אחוז שז קשור למאוורר?)

ב.מישהו מכיר חשמלאי רכב אמין,לא יקר והכי חשוב הוגן שמכיר את הבעיות הלו מקרוב ויש לו ניסיון עם פונטו (וא אני לא מחפש מוסך מורשה פיאט שיתקעו אותי במחיר על רבע טיפול ושלא בטוח יצליחו לפטור לי את הבעיה)

נ.ב

אני מאזור המרכז (בת ים) ואני ישמח גם אם רפי לין יוכל לתת את דעתו ואת המלצתו בעניין.

תודה מראש

פורסם

דבר ראשון זה שאתה צריך להוסיף נוזל קירור לרדיאטור זה כבר לא בסדר, צריך לבדוק מה הבעיה של זה

דבר שני אם יש בעיה של חשמל ברכב אולי זה מה שגורם למאורר לא לפעול, תבדוק את זה אצל חשמלאי

פורסם

אני משער שבמכוניתך יש מזגן מקורי.

החשד הראשון הוא שמהירות 1, האיטית, של מאורר הרדיאטור אינה פועלת (בגלל נגד שרוף או חיבורי הנגד שרופים) ואז מאורר הרדיאטור פועל רק במהירות 2, המהירה, וזאת בחום מנוע גבוה יותר.

באותה הזדמנות, צריך לבדוק שמאורר הרדיאטור פועל בכוון הנכון כשהוא יונק אויר מקדמת הרכב, דרך מעבה המזגן והרדיאטור, לכוון תא המנוע.

בברכה - רפי לין

פורסם

לפי איך שאתה מתאר את הרכב, הוא במצב רע מאוד.

גם בעיות חשמל כלליות - ובינהן גם בעית המאוורר, וגם מאבד נוזל קירור, מה שלא אמור לקרות בכלל.

ההצעה הכי טובה היא לגשת למכון רדיאטורים, או למוסך אמין, ולבדוק את מערכת הקירור בלחץ - ולתקן את הדרוש.

מייד לאחר מכן, בדוק את בעיות החשמל, כי מאורר שלא פועל יגרום למערכת הקירור להפסיק לעבוד גם כן.

הפונטו אינה בעייתית מבחינת חשמל, ואין סיבה שמכשירים יעבדו רק ב-50% משרה.

פורסם

ולמישהו יש המלצה למוסך טוב (חשמלאי רכב) שיוכל לבדוק לי את העניין ולטפל בבעייה? - כמובן מוסך לא יקר והוגן. (רפי לין- אני אשמח אם אתה תמליץ לי על מישהו)

• תוכן חדש...