Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהימה! כל הכבוד כל התהליך הזריז מרגע הקניה על להגעה לארץ, זה היה הרבה יותר מהיר ממציפיתי!

איכשהו התמונות בארץ אפילו יותר מרשימות אני מחכה לראות את האוטו במציאות כבר!!! :twisted:

תתחדש!

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה תענוג - אני מאחל לך שייתרת תהליך השחרור מהנמל שנותרה לך תלך חלק כמו הליך היבוא ארצה.

בהצלחה!

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

סוף סוף..........

לאחר סיום כל התהליך מול המכס (מעריכים, הערכת שמאי, משא ומתן ושירות ואנושיות מעולה מצד המכס(!!!!)), הרכב הגיע היום לביתו החדש...

אחד הרגעים שגורמים להבין שהנה.. זה קורה.. זה קרה.. הרכב משתחרר מענן האבק בנמל ואוטוטו מגיע - הגרר:

08072010062.jpg

08072010063.jpg

שכבות האבק לאחר מסע של חודש וחצי בדרך לבית החדש מוסרות על-ידי הדור הבא:

IMG_1217.jpg

נקייה... רחוצה... רעננה... מוכנה לסט צילומים קטן (אמנם במצלמה לא איכותית.... תמונות "שוות" עוד יגיעו :)):

IMG_1219.jpg

IMG_1221.jpg

IMG_1222.jpg

אחד הדברים שאני הכי אוהב בדגם הזה... ה- Hard-Top - החלונות למטה והקורבייר מקבלת מראה... בדיוק כמו שאני אוהב:

IMG_1224.jpg

IMG_1227.jpg

IMG_1228.jpg

IMG_1230.jpg

IMG_1232.jpg

בחנייה, עם שכנתה החדשה/ישנה:

IMG_1238.jpg

IMG_1235.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

• תוכן חדש...