Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו, היא מגניבה לחלוטין!

תתחדש מכל הלב, בן אדם!

רואים אתכם מחר בנוקיה?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 137
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני ממש יכול לראות את המבט העקום של הפרינץ: "הלו, מי אתה, יא מנ^^ק- ליאור שלייי!!! הבנת- שלי!!!":twisted:

IMG_1238.jpg

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

ליאור - מברוק

אני מבין עתה שהמרצדס ירדה מהפרק !!

המכונית הבאה, על מנת להשלים את הסדרה של מכוניות עם מנוע אחורי - צריכה להיות פורשה 911 או אחת מהמכוניות עם מנוע מרכזי (כגון : פרארי, למבורגיני ועוד).

בהצלחה ובהנאה

מצא משה

פורסם
ליאור - מברוק

אני מבין עתה שהמרצדס ירדה מהפרק !!

המכונית הבאה, על מנת להשלים את הסדרה של מכוניות עם מנוע אחורי - צריכה להיות פורשה 911 או אחת מהמכוניות עם מנוע מרכזי (כגון : פרארי, למבורגיני ועוד).

בהצלחה ובהנאה

זו שאני כבר שנים ("חפרתי" בנושא גם פה בפורום לא אחת...) מדבר עליה וחולם שתהיה, אם כבר, זו ה-VW SP2, עם אחד ממנועי הטורבו המעניינים של פורשה שפשוט "מתלבשים" שם כמעט ללא התאמות...

אז אם תבוא עוד אחת מתישהו (לא בקרוב, זה הזמן להנות כמו שצריך מאלו שיש כרגע), זו תהיה ה-SP2 :)

Volkswagen_do_Brasil_VW_SP2_2623_big.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור , העם רוצה לשמוע מה הסוד שלך ..... המפלצת הרעבה שנקראת רשות המכס שמאות אספנים שיבאו בחצי השנה האחרונה רכבי אספנות לא מפסיקים לדבר בגנותה (בעיקר כנגד הגזלן אריה זלטין ) מקבלת מחמאות מפיך. האם המשיח בפתח ?

פורסם

ליאור מזל טוב והרבה הנאה בהנעה!

:-D

נ.ב.

שמתי לב שברכב יש פגם בסיסי שחוזר בכל התמונות ושיש לי את הציוד לתקנו!

ברכב אין נהג!

אז אם אתה צריך נהג, אני מוכן לנסות ולעזור. אחר הכל יש לי נסיון של שנים עם שברולט ישן...

שלמה דן גדרון

פורסם

הייתי מתפשר על אמבטיה כזאתי

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...