Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חדשה פה בפורום, רציתי דעה שתעזור לי להחליט בין 2 מכוניות.

אני מתלבטת בין רכישת פג'ו 206 שנת 2003-2006 לבין הונדה סיוויק 2002-2005 התקציב שאני מוכנה להשקיע הוא 40000-50000 ש"ח.

הביקורות שקיבלתי עד עכשיו לא כל כך מפרגנות ל 206 בגלל שהיא צרפתייה.

כעקרון אני מחפשת רכב אמין ז הכי חשוב .

היה לי נסיון מר עם פולו 98 אז אני פוחדת שאפול שוב על רכב שאשקיע בו שוב מלוא כספי בתיקוני גיר ומנוע.

בבקשה אם מישהו יוכל להאיר לי קצת אור על הדילמה....

תודה רבה :-D

פורסם

שלום שלום,

אין מה להשוות אוטו בן 12 (הפולו שלך) לרכב בן 4-5 (עליהם את מדברת).

לסיויק יש מוניטין טוב, ככה שאם תיפלי איתה - לא יגידו לך "אמרנו לך".

ל-206 המוניטין פחות טוב, ככה שגם אם יהיה לך פנצ'ר יגידו לך שזה בגלל שהיא צרפתיה.

אני הייתי בוחר 206, כמה שיותר חדשה ושמורה.

בהצלחה.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

תודה על התגובה המהירה,

לא הבנתי רק דבר אחד, אם אתה אומר שהמוניטין של ההונדה יותר טוב משל ה 206, אז למה לא ללכת על ההונדה?

פורסם

מניסיון של שנים עם הונדה (כל הדגמים ) אמינה בצורה טובה מאוד , צריכת דלק של המכונית הזו חסכונית בכל השוואה עם 1.6 ליטר זהה .

עניין של טעם , ה206 קולעת לטעם אחר לגמרי ולדעתי גם לנישה אחרת .

נושא האמינות ,לא מוטל בספק ,הרי באמת ישנם הרבה פירסומים לגבי אמינות שתי המכוניות גם בחו"ל ובארץ .

ממליץ לפני כל רכישה של רכב זה או אחר לראות היסטוריית טיפולים (כאן תראי למי יש יותר תקלות :shock: ) ותקבלי איזו פרופורציה לגבי המכונית הרצויה .

פורסם

206 הוא רכב חמוד, יפה, עגול, צעיר עים שיק וסגנון, אפשר להגיע איתו לחוף ים כמו גם לנשף. לטעמי היא גם אמינה מאד.

סיוויק, אמינה, רגילה,חסרת חן מיוחד, יותר גדולה חיצונית, חסרת ההגה החביב והמתקשר של ה 206, חסרה את המושבים הנוחים וההרגשה האירופאית.

בקיצור , שתי האופציות קבילות אך שונות מאד.

אך ורק אמינות, את יכולה לשקול קורולה משעממת שם גם החלפים זולים.

קצת כיף ומעט סגנון - 206.

אני הייתי בוחר בוודאות ב 206.

• תוכן חדש...