Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני חדש באתר, ואני מחפש לקנות רכב יעיל וחסכוני בסביבות 20K רכב אמין וטוב, אני דיי חדש בנושא רכב אין לי מושג אפילו מה צריך לבדוק ויש לי מושג קלוש במכוניות.

הייתי שמח לשמוע רעיונות/הכוונות

פורסם

20 אלף שקל, זה מחיר רק לרכב? או שזה גם לביטוח ויישור קו?

מה הדרישות שלך מהרכב? (איבזור מסויים?) נפח מנוע מסויים? זול לאחזקה? משפחתי? ספורטיבי? ג'יפ?

מה אתה מחפש? לנסיעות בעיר מחוץ לעיר? פרט מה הדרישות שלך מהרכב.

פורסם

ממליץ לך לעיין ביד 2 . אתה תקבל רושם טוב לגבי מגוון הרכבים ומחירם .

יש גם מחירון .

בגדול אני ממליץ לחפש רכב יפני, שנתון גבוה ככל שניתן , ידיים כמה שפחות , וקילומטרז' סביר .

20000 ש"ח זה לא הרבה כסף לרכב ,אבל גם לא מעט .

תבדוק את האפשרויות הבאות :

סוזוקי בלנו

ניסן אלמרה

טויוטה קורולה

סוברו אימפרזה

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
מה הצרכים שלך תפרט

וואלה צודק שכחתי מזה לגמרי, אני בעיקר צריך את זה לנסיעות קצרות(5 ו-10 דקות) בעיר משהו כמו 2-3 נסיעות גג ביום

ממליץ לך לעיין ביד 2 . אתה תקבל רושם טוב לגבי מגוון הרכבים ומחירם .

יש גם מחירון .

בגדול אני ממליץ לחפש רכב יפני, שנתון גבוה ככל שניתן , ידיים כמה שפחות , וקילומטרז' סביר .

20000 ש"ח זה לא הרבה כסף לרכב ,אבל גם לא מעט .

תבדוק את האפשרויות הבאות :

סוזוקי בלנו

ניסן אלמרה

טויוטה קורולה

סוברו אימפרזה

תודה גבר אני בדקתי כמה סוגים שמה אבל על אלו עוד לא חשבתי אני אעבור עליהם.

משהו נוסף אני מחפש רכב חסכוני במבחינת דלק, והבנתי שעדיף לי ללכת על תיבת הילוכים ידנית ומנוע קטן

פורסם

אם אלו הנסיעות שאתה עושה אז בהחלט כדאי לך לשקול מכונית קטנה וידנית עם מנוע קטן - פיאט פונטו, פורד פיאסטה, טיוטה סטארלט וכו'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...