Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עידו אם תרצה לבדוק את הt-amp לפני שאתה מרכיב הכל

אפשר לנסות עם הm4 שלי

יש לי כבר 12v שהוצאתי החוצה עם מולקס אז זה עניין של כמה דקות לחבר ולראות מה קורה :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

תודה אופיר.

אני חושב שאנסה אותו קודם עם ספק 12V מעבדתי בבית/מעבדה ודרייברים אחרים..

יש לך רעיון לגבי קופסאות מומלצות לזיווד פרוייקט כזה?

פורסם

בכיף

יש לחגי מגברון כזה ( לא יודע בדיוק איזה דגם )

אני בטוח שלא יהיה אכפת לו להשמיע לך אותו אם תרצה לחבר איזה דרייברים שתרצה..

מה עם קייס כזה כמו שסטאס קנה לdac שלו?

לדעתי גם הספק וגם המגבר יכנסו שם

אבל האמת אולי הייתי מפריד אותם כדי למנוע השראות ורעשים מיותרים

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

מצאתי רעייון מגניב בפורום של 41HZ - לשים דיודה רגילה בכניסה על +. מפל מתח על דיודה = 0.5-0.7V. כך מורידים את 14.5V של רכב ל14.עוד כמה דיודות וסגרנו את הסיפור :)

(הלחתי לחפש דיודות במגירה)

http://www.41hz.com/forums/forumdisplay.php?50-Small-amps-based-on-TA2020-and-TA2021B-up-to-2x25W

יש לי כמה דיודות שמנות,

0.6V ב1A,

0.8V ב2A,

0.5V ב0A.

סה"כ 3 דיודות מסדרות את העסק :) אפשר לשים 4 ליתר בטחון. העלות זניחה, התועלת בשמיים :) חסרון - לא מייוצב.

[under construction]

פורסם

״הלכתי לחפש דיודה במגירה״ לא זוכר מתי

יצא לי לקרוא משפט כזה בפורום.

נראה שלמגברים הקטנים יש כבר לא מעט פתרונות.

לדעתי, לתחום הרכב עדיף להשאיר את המגברים האלו כפתרון לטוויטרים

או מידים שמנגנים תחום יחסית צר כמו הסידיאמים של מוראל או מידים בין

שתיים עד שלוש אינטש.

למי שיש carpc לדעתי כדאי לבדוק אם m4 יכול להרים גם את המחשב וגם את המגברון על הדרך...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפי בדיקה קלה שלי לא אמורה להיות בעייה לM4 להרים גם 2 מגברים כאלה

פורסם

לזה בדיוק אני מתכוון - לM4 יש הספק של 250 וואט - M2 לבד מפיק בין 140 ל 160 וואט שזה מספיק לרוב התצורות של הCARPC שראינו עד עתה בפורום - במקרה הכי גרוע אפשר להוסיף רגולטור 5V להתקני USB... שעולה גרושים.

הM4 אמור להיות מספיק חזק להתניע גם את מחשב הרכב וגם כזה מגברון - תוסיף לזה מגבר 4 ערוצים טוב קלאס A/B ויש לך "עדר" חדש של הגברה למערכות שלושה חלקים בהגברה אקטיבית מלאה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש עוד משהו שצריך להתחשב בו כשעובדים עם T או D. יש מקרים שמגבר כזה יפלוט קרינה אלקרומגנטית, לא מספיק חזקה בכדי לפגוע בבן אדם אבל היא יכולה להיות מספיק חזקה כדי להפריע להתקנים אלקטרוניים רגישים ברכב. לכן יש לדאוג לסיכוך כל הכבלים וכמובן שמארז המגבר צריך להיות ממתכת, סגור הרמטית לפחות מעל הציפ. מצד שני יש לי פאראנויה מטורפת מתדרים גבוהים ובהחלט יכול להיות שאני מגזים. אבל מארז מתכתי אטום בטח לא יזיק.

s3t:

לדעתי זה יכול להיות בעיתי להשתמש בדיודה בתור מייצב - מפל מתח שלה תלוי בזרם שעובר דרכה וטמפרטורה שלה. למרות שהשינוי לא ממש גדול...

lanosforce:

אני לא הייתי שם CLASS T על טוויטרים. הכי כדאי מבחינת התחושה הפסיכולוגית שדווקא הטוויטרים יוגברו ע"י מגבר איכותי ביותר במערכת (לא ניסיתי את זה, קראתי באתר כלשהו). מה שכן, אני בהחלט אסכים שכדאי להגביר עם CLASS T תחום צר יחסית, אבל זה נכון לכל מגבר ללא קשר לCLASS שלו. לפי הצהרה של TRIPATH, אין שום מניעה להשתמש בCLASS T לתחום רחב, אבל לא הייתי מצפה להצהרה אחרת מחברה שעמדה אז לפשוט את הרגל. :-) (מספיק עם הציניות להיום...)

Skoda Van+ '98 -> Citroen Berlingo '00 -> Citroen ZX '93 -> Suzuki Swift '91 -> Suzuki Jimny '09-> Daihatsu Terios '11

פורסם

השימוש של CLASS-T לטוויטרים הוא פשרה :)

אין מה לעשות עם מגבר של8W ברכב, חוץ מלהגביר איתו את הטויטרים או רמקול של דיבורית :) וגם מידריינג נציל שלא יורד נמוך...

[under construction]

פורסם

לא יכלתי לאמר זאת טוב יותר

באמת אין מה להגביר חוץ מזה עם כאלו הספקים

ואם המגברונים האלה מופיעים היום בתוך מערכות של אודיופילים

כנראה שהם ממש לא פשרה והם מאוד איכותיים כשמדובר ברמקולים ותחומי תדר קטנים או צרים

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי, לא הבנתי אותך, מצד אחד אתה מחזק את סטאס ובובי ומצד שאני אומר שדווקא הם לא פשרה בתור צרי סרט.

זו נראית לך פשרה או דווקא רעיון טוב אם מדובר על תחום צר (טויטרים)?

כי כמו שבובי אמר ואני מסכים - כל מגבר "משתפר" בביצועיו כאשר הוא מנגן תחום צר.

יצא לך לשמוע אחד כזה מנגן?

בובי: נראה לי שאתה מגזים עם הקרינה פראית. על איזה תחומי תדר אתה מדבר?

אולי יצא לי אני אבדוק את זה במעבדה.

פורסם

אני מחזק את סטאס לגבי זה שלא צריך להשתמש במגבר הזה ליותר מטוויוטרים או מידים קטנים והתחום - רצוי שיהיה צר ככל האפשר.

יצא לי לשמוע אבל לא על הרמקולים שהייתי רוצה לשמוע עליהם אז זה פחות או יותר שווה ל(_,_)

אם כי - הנושא הזה נידון כל כך הרבה פעמים ולא פעם אחת יצא לי לראות מגברים שכאלו מככבים ליד מגברים שעולים פי כמה וכמה מהם.

Pioneer TS-X150

פורסם

אוקיי

להלן תגובה מעניינת ממוכר האיביי של אחד ממעגלי המגבר T מבוסס 2020 שנראה לי הטוב ביותר (סלילים וקבלים איכותיים):

User details:

From User:

arjenhelder_electronic (1505)

99.9% Positive Feedback

Member since Sep-03-08 in ??

Activity with arjenhelder_electronic (last 90 days): I have bid on 0 items from arjenhelder_electronic

Activity with arjenhelder_electronic (last 90 days): arjenhelder_electronic has bid on 0 of my items

Dear mindbomb,

Hi there,

For car use the MKIII is just fine, it will run

fine ar 11 ~ 15 volts, so i expect no problems,

and no need for a DC-DC converter.

At the moment i don't have a enclosure that is

small and suited for placement in a car.

You can simply check online for pricing, and

shipment cost. its a flat rate.

Greetings!

Arjen Helder

---

מעניין, הוא אומר שלא צריך שום DC-DC, השאלה היא האם חוסר בייצוב יפגע בביצועים ברמה שניתנת לשמיעה? כי לעבוד זה כנראה יעבוד, גם היה מעניין לראות שיש מיישר על המעגל (כלומר הוא יודע לעבוד גם מAC, בלתי-מיוצב, כי כנראה זו הייתה כוונת מתכנן המעגל)...

• תוכן חדש...