Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משדר FM

Astray
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5939 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שזו הקהילה שבה הכי מתאים לבקש המלצות בנושא.

ברשותי נגנן Mp3 מסוג Sandisk Sansa Fuze, ואני רוצה לשמוע שירים ברכב.

המערכת שלי ברכב לא כוללת יציאה כלשהי (aux או כל יציאה אחרת) כך שלא ניתן לחבר אליה את הנגן ולשמוע שירים. הבנתי שהפתרון היחיד שנשאר לי הוא משדר Fm.

בנוסף, נאמר לי שהאיכות של המוזיקה לא תהיה גבוהה בכלל - מספר שאלות-

1. האם באמת משדר Fm זה הפתרון היחידי שניצב מולי?

2. לגבי האיכות הלא טובה בשמיעה דרך משדר Fm- עד כמה היא גרועה? השאלה אם יש מעין רעשים כמו של "שלג בטלויזיה" או שומעים בלי רעשים אבל סתם באיכות טיפה פחות טובה?

3. האם למישהו יש המלצה בשבילי על משדר Fm התחבר לנגן הזה (הבנתי שאין משהו ספציפי, אלא משדרים המתחברים לכל הנגנים), באיכות טובה ובמחיר לא יקר?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

1.יש את האופציה של הדיסקים שהיא הרבה יותר טובה ואיכותית ממשדר FM.

2.שומעים באיכות נמוכה כי הרבה מידע נעלם בדרך, בדרך כלל כמה שהמשדר שלך יותר יקר ככה תשמע יותר טוב, בדרך כלל אתה לא תשמע שלג אלה רק יותר חלש ולפעמים יהיו חסרים לך צלילים בעיקרון זה פתרון לאנשים שלא רוצים להשקיע ברדיו דיסק ומוותרים קצת על איכות.

3.אין לי המלצה ממוקדת רק אם אתה קונה אל תקנה את המכשירים של ה60 שקל כי הם באמת מסריחים תקנה משהו בסביבות 150-200

Fiat Bravo 1.4 T-JET

למכירה מערכת:

amp: JBL GTO1004 comp: Morel dotech ovation 6

6X9: morel TEMPO HU: pioneer 4950 SW: Hifonics zeus ZX12D4

• תוכן חדש...