Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס יד 2 מול מאזדה 3 חדשה ?????

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

בחירה קשה בין פוקוס 2002 יד 1 (אני אהיה ה-2) במצב חדש (90K ש"ח) אל מול מאזדה 3 חדשה (110K ש"ח) ?

ה-3 הגיעה מליסינג עם 0 ק"מ ולכן המחיר ....

מה אומרים ? (כולל התייחסות לדרגת האבזור של ה-3 מליסינג ?)

פורסם

כשאתה אומר יד שניה, אתה מתכוון שהיו לה שני בעלים קודמים? או שבאופן עקרוני היא משומשת....

בכל מקרה ,השאלה היא כמה דורשים על הפוקוס...

אני הייתי הולך על המאזדה 3 במידה והמחיר קרוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

סדרה 3 נמכרה ברמת אבזור אחת ממה שאני יודע.

אם יש לך להוסיף 20 אלף אז לדעתי עדיף את ה-3.

יותר מודרנית וחדישה, הפוקוס מוחלפת בקרוב.

פורסם

אם אתה מחפש לפנק את התחת שלך בעיר ,אז הפוקוס תעשה את העבודה טוב יותר.כך גם לגבי אחיזת כביש והנאה בנהיגה ( יחסית לרכב משפחתי) .אם אתה מחפש יותר פוזה אז אין כל ספק שהמאזדה תתן את מלא התמורה. 8) בעוונותי הרבים עבדתי מספר שנים בדלק מוטורס כך שאני מכיר בכלל לא רע את שני הרכבים. בכל אופן בתור אחד שעובד עדיין בענף הרכב אני יכול לומר שהסחירות של הפוקוס די בקאנטים.הבעיה שהמון חברות ליסינג פולטות עכשיו לשוק כמויות אדירות של רכבים כך שהשוק מוצף ושמירת הערך ממש גרועה.אולי בתור קונה אתה יכול להשיג דיל לא רע , אבל כשתרצה למכור אז תקבל את כל השטרונגול....ואני מניח שבלי וזאלין... :D

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

• תוכן חדש...