Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כל חברי הפורום!

לצערי התחיל לזלוג מים מהצד הימני של המנוע ואני לא מצליח לראות מהיכן הנזילה..

למישהו יש מושג מה זה יכול להיות ואיזה מוסך טוב ואמין יש בחיפה והאיזור שיתן שירות אמין ולא יקר?

תודה רבה

נמרוד

פורסם

המים נוזלים רק שהרכב חם\קר?

תן קצת פרטים איך הכל התחיל ואולי נוכל לכוון אותך שהמוסכניק לא ידפוק אותך, אישית אני ממליץ על "מאסטר קר", בטירת כרמל באיזור המוסכים, מומחה ברדיאטורים ויש לו את כל הציוד הדרוש והחדשני, והמחירים לא בשמיים.

רחוב המלאכה 5 057-5894699 בקש את עודד.

פורסם

הסיפור הוא כזה, אתמול התפוצץ הצינור בין הרדיאטור למנוע וכל המים התרוקנו, החלפתי , אני מקווה שלא הלך לי הפקום ראש, כרגע נשפכים לי מים מצידו הימני של המנוע (שמאל אם מסתכלים מקדימה) אפילו זמן מה אחרי שהמנוע כבוי..... מה זה?

פורסם

תן צילום עם תאורה טובה ונוכל לעזור לך בעניין.

תבדוק צינורות גומי וחבקים...

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

קשה לי לראות את איזור הפריצה של כמויות המים, כל שאני יכול לומר זה שזה מים חמים שיוצאים מאזור ללא חיבורים של מים למנוע ואין לי בועיות על השמן, ואין עשן מהאגזוז , כמו כן לא נראה שחסר כמיות כאלו מהרדיאטור עצמו וזה כבר מוזר

פורסם

גם לי יש תופעה דומה בפיאסטה, הצינור הוחלף אבל יש לך נזילה ככל הנראה ממשאבת המים.

נתת במקרה לרכב להתחמם? אני מקווה לטובתך שעצרת אותו בזמן.

בדוק טחינה בפקק מילוי השמן, בדוק כל יום את מפלס השמן וודא כי הוא לא עולה (מים חודרים לשמן), תקווה שהמים יורדים רק מתחת לרכב ולא נכנסים לשמן.

מוסך מורשה לסובארו ג'סטי? :lol: הבחור מטירה הוא מורשה מטעם משרד התחבורה והוא מתמחה ברדיאטורים, משאבת מים עולה כ-150 שקלים לפני עבודה (הצעה שקיבלתי היום בצהריים.) דבר איתו.

• תוכן חדש...