Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האלן שלום שלכולם

לא מיזמן רכשתי רכב MAZDA 323 F LANTIS 1.8 MODEL 96

שמתי לב שיש צינורות קרועים והחלטתי להחליף

אבל מרוב שהעסק היה רקוב בעט ההחלפה הפין של החלק נשבר לי

מדובר בחלק שמתחבר עם צינורית ליבת המצערת אשמח אם

תעזרו לי לגלות מה תפקידו של החלק הזה וכמה יעלה לי חדש

צירפתי תמונה

(בנתיים שמתי דבק אפוקסי)

05042010001.jpg

05042010.jpg

פורסם

ה"פין" שאתה קורא לו כך שייך למיכל וואקום שתפקידו לאגור וואקום שהמנוע מכובה, בפתיחת סוויץ המיכל משחרר וואקום לדיאפרגמה בסעפת יניקה ופותח את פרפריות המצערת. בשביל ההתנעה.

בכניסה למיכל וואקום כמו שרואים בתמונה ישנו שסתום חד כיווני ששומר על לחץ וואקום בתוך המיכל.

תתניע את המנוע למספר שניות וכבה ולאחר כשעה(כמובן עם מנוע מכובה) נתק את הצינורית הקצה של הצינורית בזהירות מהשסתום ובדוק אם תשמע רעש ואקום משתחרר, כי לדעתי התיקון שביצעת דולף.

מתחת למיכל וואקום ישנם ברזי וואקום ששם אל תיגע בהם רוב הסיכויים שאם תנסה לנתק את הצינוריות אז הברזים ישברו!

הסדר הולך ככה סעפת יניקה->שסתום חד כיווני->ברז וואקום נשלט מחשב->דיאפרגמה שנמצאת ממש מאחורי המיכל שנשבר ורואים אותה בתמונה

החלף את המיכל וואקום הזה בחדש, אם אין בחוניות לחלקי חילוף פנה למוסך מורשה או אצל "חזי דלאל" (חפש בגוגל פרטים על חזי דלאל)

להבא שאתה מנתק את הצינוריות הישנות מחלקי פלסטיק אל תמשוך אותן, קח סכין יפנית ותחתוך את הצינורית בחיבור לאורך ואז הצינורית תתנתק ללא בעיה ולאחר מכן החלף אותה בחדשה

פורסם

הכל כל כך רקוב ועדין שם אבל אם אני מחליף את החלק הזה אני כבר רוצה להחליף את הצינורית התחתית שלו שה' יודע לאן היא מיתחברת (לא מצאתי) צינורית עליונה כבר החלפתי וכמה לדעתך החלק הזה עולה?

• תוכן חדש...