Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהרכב היה בבעלותי כימעט 3+ שנים ועשיתי כימעט כל מה שאפשר מבחינת חידוש הרכב הגענו לגג. הגג שמורכב על הרכב הינו תחליפי מאיכות ממש גרועה שמזכירה מטריה. ישנם הרבה חורים שסגורים בסיליקון ובחורף לא ניתן לנסוע עם הרכב בגשם.

14cup9u.jpg

3356oh3.jpg

qs6ve8.jpg

חיפשתי גגות בארץ וזה נע בין 20 אלף לגג מקורי מקמור ו6 אלף לגג שיעשו לי בארץ. מכיוון שאני כבר מנוסה באיכות העבודה בארץ הלכתי ישר לכיוון של איביי ונמצא גג מחברה שניראית רצינית ובין היתר תופרת גגות לרכבים אקזוטיים כמו פרארי. הוא הגיע לארץ אחרי שבועיים ולא התאכזבתי...

1zbaplf.jpg

24uxo9t.jpg

1ympmg.jpg

באמת עבודה נדירה, הקפדה מטורפת על הפרטים הכי קטנים והמחיר....1700 שקל שאליהם שילמתי עוד 900 שקל מכס. בנוסף לגג הזמנתי גם כבלים חדשים ורצועות חדשות (בתמונות בהמשך תבינו על מה אני מדבר).

אתמול היה יום נורא יפה והחלטתי ב8 בבוקר להתחיל את כל העיניין. קודם כל פותחים טיפה את הגג וישר רואים מוט אלומיניום מקדימה שבעצם סוגר לנו את הגג בחלק הקידמי. פותחים את הברגים...

25k3exs.jpg

אם פתיחת הברגים פשוט מקלפים את החלק הקידמי (בעיקרון החלק הזה לא אמור להיות מודבק פשוט את הגג התחליפי הרכיבו בארץ בגלל זה זה ניראה ככה):

156tk78.jpg

בחלק הקידמי ישנם גם כבלים שתיראו בהמשך שצריך לשחרר. צד אחד שלו מקדימה והצד השני מתחבר לקפיץ בהחלק האחורי:

mb7kzt.jpg

בחלק האחורי בכל צד יש קטע שמחובר עם שלושה ניטים בכל צד שצריך להוציא. פשוט קודחים אותם החוצה:

28v6fwg.jpg

23ljuhs.jpg

מרימים את החלק האחורי ויש שם קשת עם ברגים שמחזיקה את הגג, פותחים את כולם:

aazted.jpg

2ynngyc.jpg

יש עוד כמה מקומות שמודבקים עם דבק מגע. פשוט תולשים את כל המקומות האלה. יש כמה חלקים בגג עם "כיסונים" שמולבשים על חלקי המתכת בגג (השלד). בעיקרון זה פחות או יותר הכל ואחרי זה הרכב ניראה כך:

33z2tls.jpg

erctus.jpg

13z48sm.jpg

אני אעלה את השלב השני בשעה הקרובה...

פורסם

בהתחלה הזכרתי את הרצועות, בתמונה הזאת ניתן ליראות אותן. שתי רצועות לאורך כל הגג. הרצועות הישנות איבדו את הגמישות לכן אם רוצים לעשות עבודה כמו שצריך היה צורך להחליפן:

33z2tls.jpg

מצד ימין רואים את החדשה ומשמאל את הישנה:

f0ym9d.jpg

בישביל להוריד אותן יש צורך לפתוח את הברגים ומאחורה את הניטים שמחזיקים אותן:

15gcd51.jpg

ifv1oi.jpg

באותה הדרך שמים את החדשים ובסוף הכל במקום:

3535vy9.jpg

אחרי העבודה הזאת שמים את הגג מעל השלד. מחדירים את כל השלד לכיסונים המיועדים לכך והגג כבר מקבל צורה. מחזירים את הכבל וכל הניטים. סוגרים את כל הברגים כשמישהו מושך את הגג באותו המקום כדי שהוא יהיה מתוח כמה שאפשר:

25j9nns.jpg

nnnzit.jpg

5a9za.jpg

2d6r6g0.jpg

2qb57cy.jpg

מתקדמים מהחלק האחורי של הגג לחלק הקידמי ובסוף סוגרים את החלק הקידמי עם מוט האלומינוניום שתופס אותו. יש עוד כמה מקומות שצריך להדביק מבפנים עם דבק מגע אבל זה כבר שטויות...

2igow3s.jpg

זה ניראה את האמת די קל, ובאמת לא הייתי אומר שזה עבודה קשה מדי אבל בהחלט עבודה שלוקחת זמן. מ8 וחצי בבוקר עד כימעט 5 בערב לקח לי את התהליך, עם עזרה מחבר טוב ....בכל מקרה בסוף זה ניראה ככה:

34pfhpx.jpg

2lsiqgy.jpg

14vky74.jpg

ivy92d.jpg

1z18jl1.jpg

2yn2kpz.jpg

זהו...:-)

פורסם

נראה מושלם, תתחדש, ח"ח על ההשקעה!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

עבודה יפה - הגג נראה נהדר. מוכיח שכל דבר שאדם אחד עשה, אדם אחר יוכל לעשות שנית...

אגב, התפלאתי לגלות שהגג לא כולל חלק פנימי - בגולף שלי יש שכבה חיצונית, שכבה פנימית ובניהם "שק" של בידוד/ריפוד.

אני חושב להזמין לגולף גג חדש - האם קנית מחברת TOPSONLINE? והאם 1700 ש"ח כלל את המשלוח?

ושאלה אחרונה - איך יש לך על הלוחית הקדמית כיתוב "רכב אספנות"? הרכב משנת 1989...

ערב טוב ממיקי (שאוהב את ה-E30 אבל בגרסת באואר דווקא - חצי קבריולט)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הגג עלה 1700 ש"ח ולקחו לי מכס 900 בנוסף ל1700. הרצועות והכבלים עלו עוד 700 שקל . ה1700 אגב כלל את המשלוח כמובן. הגג אכן של החברה שציינת.

הלוחית אספנות זה בסך הכל ליופי:lol: , אני נוסע עם זה כבר המון זמן וגם כשעוצרים אותי לבדיקת רשיונות לא אומרים כלום.

פורסם

ניראה מעולה, עבודה טובה. גג יפה ועושה רושם של מאוד איכותי.

האוטו ניראה מעולה! כל הכבוד על ההשקעה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ח"ח על ההשקעה, התוצאה נראית מצוין, הרכב שלך נראה מדהים.

סחטיין גם על הקומבינה מאי-ביי,

עשית החלטה נכונה ביותר ויצאת מרווח.

לגבי העיתוי,

היתי מחכה עד הסתיו הבא. :lol:

שיהיה לך המשך "חורף" יבש.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
רכב אספנות? :lol::lol:

אחלה עבודה רכב מהמם.

נ.ב

מה נסגר עם המיני הקטנה שם מאחורה?

שמתי בזמנו פתק ואף אחד לא התקשר.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

עבודה מעולה , נראה מעולה.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

קבל ח"ח באמת תוצאה יפה ומהמסך נראת איכות טובה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...