Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה..

עוד מעט [חודש ככה] אני מקבל ת'אוטו (כלומר את האוטו) הראשון שלי[מאחי] =],אז זאת פונטו 94' או 95' לא בדיוק זוכר חח (נקה את מקש הח', נראה כי הוא תקוע מעט)

אז ככה הנושא הכי חשוב לי באוטו זה המערכת .. מכיוון שהאוטו לא שווה הכי הכי חח (גם פה הוא נתקע לך) במילים יפות אני לא ישקיע עליו מערכת ששווה יותר ממנו

אז החלטתי לשים ככה עד 2000 שקל השקעה.

אז לפי דעתי ב2000 שקל שווה להביא רדיו דיסק וסט רמקולים רק?.. [או שעדיף משהו אחר ,סאבים וזה.. אין לי מושג חח (הופס, גם כאן)]

חשבתי בכיוון של

רדיו דיסקים

Pioneer DEHP6050UB או

Pioneer DEHP4050UB [שמעתי שההבדל ביניהם לא קריטי , זה נכון?]

וסט רמקולים חשבתי על ה

DOTECH OVATION 6.5

ועוד לא שמעתי כלום שתבינו הכל מהמלצות ורפרוף בפורום.

***קרא את כללי הפורום, נקה את המקלדת והקפד לא לצטט אנשים שמעליך כמו שעשית בתגובה מס' 3. תקפיד לעמוד בכללי הפורום ולא תמצא את השרשור שלך נעול***

פורסם

אני מכיר אנשים שהשקיעו במערכת ששוה יותר מהרכב, והרכבים שלהם שוים פי כמה מהפונטו 95 של אחיך.

אתה יכול לפרק את המערכת מתי שאתה מוכר את הרכב.

פורסם
אני מכיר אנשים שהשקיעו במערכת ששוה יותר מהרכב, והרכבים שלהם שוים פי כמה מהפונטו 95 של אחיך.

אתה יכול לפרק את המערכת מתי שאתה מוכר את הרכב.

בנתיים זה התקציב שאני נותן לעצמי [וגם מה שאני חושב ששווה לי] זה שאמרתי שהואוטו לא שווה הרבה זה כי אני לא יסע באוטו של 5 אלף עם מערכת של 10 שאפשר לפרק ת'אוטו עם סרגל ברזל ולקחת הכל.

כל מקרה,הייתי מעדיף שתתייחסו לשאלות תודה.

פורסם

הרמקולים מצויינים.

הרדיודיסק צריך להכיל את הפונקציות הדרושות לך, ובאמת לא יותר.

קח בחשבון שהתקנה טובה היא MUST כדי לתת לרמקול לנגן כמו שהוא מתוכנן.

תתחיל גם להכין כסף למגבר (אל תבהל, לא צריך לקחת משכנתא), כי לצערי שום רדיודיסק לא יצליח לגרום לרמקולים הללו להשמע באמת טוב, אבל בשביל התחלה זה בסדר.

מתחדשת*

פורסם

אין בארץ פונטו 94 אז היא כנראה 95 :wink:

בכל מקרה, בפונטו אין בכלל מקום לרמקולים מקדימה

אז תצתרך לשים על הדלת הגבהה עמוקה שתכיל את הרמקול ולפתוח מאחורי זה חור בדיפון שהרמקול ינגן לתוך הדלת.

זה הפתרון הזול,

הפתרונות היפים יותר הם:

להביא בניה מוכנה מאיביי גרמניה/איטליה באיזה 500 שקל+משלוח (מה שאני עשיתי),

אפשר להכין בניה לבד מפיברגלאס,

ואפשר לשלם למישהו שיבנה אבל זה לא יהיה זול.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...