Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב לקנות, דרישות שלי מהרכב כמפורט להלן:

1. אמינות גבוהה - רכב שדורש אחזקה מינימלית עד כמה שאפשר

2. רכב שבקושי זולל דלק, אני מבין שמנועי דיזל הם הכי מתאימים להגדרה?

3. אני נוסע מראשון לציון לשדה תעופה בן גוריון בערך 4-5 ימים בשבוע, הלוך וחזור.

מצאתי רכב ודיברתי עם בעל הרכב ואני חושב שזה קצת בעייתי אבל אני לא ממש בטוח אם זה באמת הבעיה,

מדובר ברכב רנו קנגו (רכב מסחרי), שמאפייניו:

1. שנת 2001

2. יד ראשונה

3. נקי מתאונות, ללא פגיעה בשלדה

4. ידני

5. כאן זה הבעיה, קילומטרז' הוא 372000 (!) אבל למנוע יש רק 50000 קילומטרים כלומר החליפו במנוע חדש, זה משהו שאפשר להגיד שזה בסדר, שהוא באמת "בן" 50000 קילומטרים או שלמרות מנוע החדש, יש להתייחס ל372000 קילומטרים בכובד ראש?

המחיר הוא 13500 שקל

תודה,

מוטי

פורסם

גם אם המנוע באמת חדש (וייתכן כי מדובר במנוע משופץ שנסע 50,000 ק"מ מאז ההתקנה),

זה לא אומר שיתר הרכיבים חדשים: מערך המתלים (בולמים וקפיצים), בלמים, מצמד, מערכת

קירור, חלקי פלסטיק בתא הנוסעים, ריפודים - כולם מתבלים עם הקילומטרים. אז חשוב לבדוק

טוב שהרכב תוחזק בהתאם לנסועה הרבה.

פורסם
גם אם המנוע באמת חדש (וייתכן כי מדובר במנוע משופץ שנסע 50,000 ק"מ מאז ההתקנה),

זה לא אומר שיתר הרכיבים חדשים: מערך המתלים (בולמים וקפיצים), בלמים, מצמד, מערכת

קירור, חלקי פלסטיק בתא הנוסעים, ריפודים - כולם מתבלים עם הקילומטרים. אז חשוב לבדוק

טוב שהרכב תוחזק בהתאם לנסועה הרבה.

לקחתי את זה לתשומת ליבי, תודה!

פורסם

אני אהיה יותר בוטה מרועי. ב 99.9% מדובר במנוע משומש, מפירוק בארץ או מח"ל, שעבר 50 אלף קילומטר מרגע שהורכב באוטו הזה. כמה הוא עבר לפני כן - אף אחד לא יודע.

שום תחזוקה, הכי קפדנית ומקצועית ביותר ושום יחס טוב של הבעלים לא ישמרו במצב טוב אוטו שעבר קילומטרז' כזה.

קנגו זה רכב עדין ורגיש, ומרבית המכלולים המכאניים שלו לא מחזיקים 370 אלף קילומטר, אלא נגמרים הרבה לפני.

גם המחיר המבוקש אינו ריאלי. אני בקושי רב מכרתי לפני כ 9 חודשים קנגו מודל 2000 עם 325 אלף קילומטר (גם כן יד ראשונה במצב מצויין בלה בלה בלה) ב 9000 ש"ח, ובמקרה שלך המחיר אמור להיות עוד יותר נמוך, כי הקילומטרז' גבוה יותר.

דווקא תא הנוסעים והריפודים אצלי נשמרו במצב מצויין, שום פלסטיק לא נשבר, וכל האביזרים הפנימיים עבדו.

לגבי הנושא המכאני - אני העלתי פעם סיכום של כל הבעיות שהיו לי, תעשע חיפוש על "300 אלף קילומטר עם רנו קנגו", תעיין שם קצת, ותדע בערך מה מצפה לך.

ושוב, אל תתן לעובדה, שמנוע הוחלף, לבלבל אותך. זה לא מנוע חדש, וקרוב לוודאי שגם לא משופץ. זה מנוע מפירוק מרכב אחר.

תתיחס לזה כאילו המנוע עבר 50 אלף באוטו הזה ועוד 250 אלף באוטו הקודם.

פורסם

אם אתה מחפש אמינות גבוהה

רנו קנגו הוא כמעט הרכב האחרון שאתה מחפש !

יכול להיות שאלפא אולי קצת פחות אמינה - בענין הזה אין לי נסיון, רק שמועות, ולכן המילה "כמעט".

אבל ברנו קנגו יש לי נסיון עשיר. אם אתה מאוהב בפקידה של המוסך ומחפש תירוצים להתראות איתה - קנגו הוא האוטו בשבילך!

פורסם

מתוך נסיון אישי עם קנגו 2001 (שבינתיים ז"ל): אוטו לא אמין במיוחד, הישיבה מאחורה מאוד לא נוחה (מתלים מאוד קשים, עדיין רכב שאמור להיות רכב להעברת מטען), ועד שהאוטו הלך לחלוטין, שום דבר בו לא תפקד (מזגן שמת לפרקים, איתות שפשוט לא פעל, גם אחרי החלפת פיוזים), וגם המדף העליון כבר היה מפורק לחלוטין, למרות שהדבר היחיד שישב עליו היה המגן שמשות וגליל נייר טואלט (ועל הדרך כמעט עילף את הנהג שנסע על 130 קמ"ש בכביש 6)

ועוד לא דיברתי על רעש בלתי נסבל של צמיגים, רוח, מנוע, והרכבה של ילד עם פרקינסון

פורסם

תודה לכולם, האמת, כבר פסלתי את זה, פשוט לא אוהב את הרעיון שהרכב נסע 372000 ק"מ, בדקתי שוב עם בעל הרכב, המנוע לא חדש אלא משופץ, טוב, אולי גם לא משופץ אלא מנוע שנלקח מרכב אחר אבל בכל מקרה, זה כבר לא רלוונטי כי פסלתי את זה.

תודה שוב!

פורסם
אם אתה מחפש אמינות גבוהה

רנו קנגו הוא כמעט הרכב האחרון שאתה מחפש !

יכול להיות שאלפא אולי קצת פחות אמינה - בענין הזה אין לי נסיון, רק שמועות, ולכן המילה "כמעט".

אבל ברנו קנגו יש לי נסיון עשיר. אם אתה מאוהב בפקידה של המוסך ומחפש תירוצים להתראות איתה - קנגו הוא האוטו בשבילך!

אהבתי את בדיחה על הפקידה :-)

• תוכן חדש...