Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

יש לי את הרמקולים הבאים:קומפו' קדמי מורל דוטק 6

9*6 אחורי של מורל טמפו

ואני שומע בהם זוועה (ואמרו לי שאין עליהם!!!!), ניסיתי לחפש פה חומר על חיתוכים והגעתי ממש אחורה ולא מצאתי שום דבר שיכול לעזור לי.

יש לי בעיה קטנה עם הסאב (?) והורדתי אותו ל -24 כדי לראות אם יש בעיה עם המגבר או שעם הסאב ( המגבר נכנס לפרוטקשן משום מה) ואז כשיורד הסאב אז ממש לא שומעים ברמקולים באיכות טובה.לרוב אני שומע מזרחית ושחורה.. איך אני מכוון את הרמקולים כדי לשמוע כמו שמצפים ממורל דוטאק אוביישן ומהטמפו,ואם תפנו אותי למקורות מידע אחרים (רצוי עיברית :-P), זה יהיה גם טוב..

תודה וסליחה על החפירה.

פורסם

המצב אצלך לא ברור כלל.

תכתוב בדיוק איך הם מותקנים, איך הם מחוברים, אילו רכיבים יש חוץ מהרמקולים הללו ואילו כיוונים יש עכשיו.

מתחדשת*

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

פיוניר 7150

מגבר ג'יי בי אל 1004

קומפו' קדמי מורל דוטק 6

9*6 אחורי של מורל טמפו

התקנתי את המערכת בלאנטיס 323 2003

הקומפ' יושבים על המגבר יחד עם הסאב, וה 9*6 יושבים על המערכת, ויותר מזה אין לי לומר כי אני לא מבין חוץ מזה שהחיתוך של הקומפ' הוא 63.. זה מספיק?

פורסם

יכול להיות עוד הרבה דברים אחרים , פאזות , כיוונים במגבר וברדיו דיסק, גיינים .

לדעתי תגיע למפגש ואנשים ישמחו לעזור לך .

מאיזה איזור אתה ?

פורסם

תבנית=אקולייזר?

אם כן Flat Flat ושוב פעם Flat, אבל זו דעתי בלבד.

בכול מקרה זה לא הפתרון לבעיה.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...