Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתקרב...מתקרבבבב...

לצערי לא אהיה בקרלייל, נולד הנכד בבוסטון והבת שלי זקוקה לי שם. אבל על הרשי אני לא מוותר!

אז ישנם שני לילות במלון בהריסבורג (ליד קרלייל) מוזמנים ומשולמים. מי שרוצה לנצל את ההזדמנות שיפנה אלי בה"פ. מדובר בימים 30 בערב עד ה 1 בבוקר (רביעי עד ששי).

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מתקרב...מתקרבבבב...

לצערי לא אהיה בקרלייל, נולד הנכד בבוסטון והבת שלי זקוקה לי שם. אבל על הרשי אני לא מוותר!

אז ישנם שני לילות במלון בהריסבורג (ליד קרלייל) מוזמנים ומשולמים. מי שרוצה לנצל את ההזדמנות שיפנה אלי בה"פ. מדובר בימים 30 בערב עד ה 1 בבוקר (רביעי עד ששי).

1. מזל טוב

2. SOLD

.

פורסם

לתשומת לב לבאים להרשי

כמה עצות פרקטיות:

1.מזג האויר יכול להיות הפכפך, לכן רצוי לקחת ב"תיק-גב" גם מטריה מתקפלת.

2. נעלים: נעלי הליכה נוחות כי צועדים קילומטרים כל יום. המתקשים יכולים לשכור קלנועית.

3. כסף: כמעט תמיד מזומן, ירוקים, מרשרשים. ניתן לעמוד על המקח אבל לא בהגזמה. הכניסה למתחם בחינם אבל החניה עולה כסף (10$ ליום אם אני לא טועה).

4. חניה: ככל שמקדימים, חונים קרוב יותר למתחם. זה חשוב כי לאט לאט הרכב השכור הופך למחסן נייד אז טוב שזה קרוב.

5. בסביבה: במתחם נמצאת חנות המפעל של שוקולדי הרשי

ליד המתחם נמצא מרכז קניות ענק ובו כל המותגים. מקום נחמד לאפסן בו את בני הזוג.

בסביבה הקרובה יש גם דאר, סופרמרקט, סניף של פדקס וכו'.

קיים שאטל בחינם העובר גם במוזיאון המכוניות של הרשי. מומלץ!

6. בסביבה הרחוקה: מי שרוצה לשבור קצת את העייפות מוזמן לנסוע לעיירה YORK שנמצאת כארבעים דקות מהרשי ולהתענג על מפעל "הרלי דוידסון", כולל סיורים בתוך קווי הייצור. עוד בסביבה איזור ה AMISH, אותה כת שחייה בסגנון העבר. במרכז האיזור שלהם יש מוזיאון רכבות נחמד כולל אפשרות נסיעה ברכבת קיטור.

אנחנו ניפגש כל יום בשעה 13:00 בחזית של מבנה הנקרא GIANT CENTER, ליד דלתות הזכוכית בכניסה לבניין. יש שם גם מרכז הסעדה. (ראו תמונה).

בכל מקרה, מספר הטלפון האמריקאי של נחום קדמיאל הוא: 6125844421

גם לי יהיה מספר אמריקאי אבל אדע אותו רק בסוף ספטמבר.

hershey0669.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מכוניות מעניינות וזולות למכירה. השתדלתי להביא מכוניות מתחת לעשרת אלפים דולר אבל לא תמיד התאפקתי אבל גם שם זה בסביבת המחירים של 10K

שימו לב שהאותיות OBO פירושן בעברית שלנו "נתון למיקוח"...

IMG_2614.jpg

IMG_2618.jpg

IMG_2599.jpg

IMG_2601.jpg

IMG_2603.jpg

IMG_2604.jpg

IMG_2605.jpg

IMG_2606.jpg

פורסם

עוד...

כל המכוניות כאן, כולל הקייזר (שתיים, יש עוד אחת מצולמת על פלטפורמה) והפלימוטים הן בפחות מ 10K

IMG_2607.jpg

IMG_2621.jpg

IMG_2623.jpg

IMG_2625.jpg

IMG_2631.jpg

IMG_2634.jpg

IMG_2638.jpg

IMG_2643.jpg

פורסם

הי. עושה לי חם לראות אתכם בקור, אפשר לקיים את ישיבת הועד הקרובה שם?

יורם, ההדבר הירוק עם הלהבות הכסופות זו קרייזלר 300C סטיישן חדשה עם הלבשות (גם) מסיכה וכנפיים של 300 ישנה, אתה מתאר לעצמך איך אתה מגיע עם זה לטסט בפתח תקווה?

בני, הקייזר יפיפיות, גם הלארק עם 2 הדלתות... קשה לעמוד בפיתוי.

תודה על הטיזרים.

פורסם
יורם' date=' ההדבר הירוק עם הלהבות הכסופות זו קרייזלר 300C סטיישן חדשה עם הלבשות (גם) מסיכה וכנפיים של 300 ישנה, אתה מתאר לעצמך איך אתה מגיע עם זה לטסט בפתח תקווה? .[/quote']

הנה הרכב מהצד השני.

דודג' צ'רצ'ר? עם תחפושת של קאדילק.

IMG_0484.jpg

פורסם

חברים יקרים, תודה על התמונות.

אם אפשר(גם לאחר שובכם לארץ), להעלות עוד תמונות של מכוניות למכירה עד 10K, תבואו על הברכה. קל וחומר, אם צילמתם מכוניות של יצרנים עצמאיים(מה שמכונה "יתומים"); פאקארד, נאש, הדסון וכיו"ב.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• תוכן חדש...