Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

DLS Scandinavia בארץ הקודש !

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 199
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מקווה שתוך חודש-חודשיים הכל כבר יהיה מותקן בתיבות קבועות.

באמת תכננתי על ה- TA2, אבל בשביל 3 כאלה אצטרך למכור כליה.

קרה משהו לבילט?

פורסם

לא קרה כלום לבילט, הכל בסדר איתו.

כשיהיה איזה 30-40 אלף שקל בצד, נשדרג לשלושה מגברי TA2 :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אסיים במילת מודה ענקית לשי ודרור מ DLS

אחרי שהעיפו אותם מ 103FM הם פתחו קריירה חדשה? :lol:

תתחדש! בהחלט אחד הסטים הסקסיים. עיצוב נקי בלי שטיקים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

או אה..ישראל קבל ח"ח!

אני רואה שדי התאהבת במוצרי DLS ובצדק!

תתחדש ותהנה.. והתקנה בהקדם!

מצפה מאוד לשמוע את הסט אפ החדש שלך =]

רדיו דיסק: Clarion DXZ786USB

מגברים:DLS RA-40 מונו-SunDown 1000D

קומפוננט: DLS UP6i

סאב: Ascedant Audio Arsenal 12

פורסם

ישראל -

תתחדש - אני מאושר בשבילך ומזיל ריר בגלל הבחירה שלך.

מת לשמוע כשהכל יהיה מותקן ומכוון.

אמנם אני כבר יודע את זה - אבל אני מתפלא שאף אחד עוד לא שאל אותך מה פשר הסמלון שלך... הרי זה הגריל של המיד מהסט שקנית :-D

הכי כיף זה שמשהו בסדר גודל שכזה מגיע אחרי כל כך הרבה זמן של המתנה - זה פחות או יותר כמו להביא אורגזמה אחרי שצפית בסרטי פורנו עם ידיים כפותות במשך כמה חודשים :-P:-P:-P

תתחדש! שמח בשבילך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זה פחות או יותר כמו להביא אורגזמה אחרי שצפית בסרטי פורנו עם ידיים כפותות במשך כמה חודשים :-P:-P:-P

אדי!!!!!!!! :shock::shock::shock:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תשמע,

שרול לא רצה לתאר איך זה מרגיש אז אני עשיתי את העבודה בשבילו :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...