Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הינה התוצאה ערכתי את זה אמרת לא יהיה INOX אז הינה לך: המגבר של הסרווין יצא קצת חובבני אבל לא היה תמונה בפרופיל אבל ככה זה יכול להראות בערך,כמובן שהמלבן שברקע האפור זה הפלטה שתשים כן.

55.jpg

פורסם

תודה אחי על ההשקעה,אבל כנראה אני ישים את המגבר של סרווין מעל למגבר קורל אני יעשה לו מן רגליים כאלו.

כשאני יסיים ת'עבודה אני יעלה תמונה

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

אם אתה שם אחד מעל השני, שים לב לדברים הבאים:

איוורור למגבר הפנימי, שלא יתחמם.

מבנה חזק, שלא יקרוס גם אם תעלה במהירות על במפר או מדרכה.

גישה סבירה למגבר הפנימי, לצורך כיוונים ושינויים עתידיים.

אני הייתי ממליץ או על האפשרות של אחד ליד השני (כמו בתמונה), או על להשאיר את הנוכחי במקומו ואת הנוסף למקם באחד מצידי הבגאז', על פלטה קטנה בהתאם.

מתחדשת*

פורסם

יש לך כמה אופציות:

1. רצפה כפולה

2. תיקרה (מדף רמקולים)

3. פלטה כפולה

4. צדדים

5. מתחת מושבים בסלון

6. על תיקרה של הסלון

7. בתוך דג'בורד

פורסם

אם אני ישים פלטה גדולה אז אני לא יוכל להוריד את הכיסאות.

כנראה אני ישים את המגמר השני מעל לראשון וכך המושב יוכל להיתקפל ואז כשהוא יתקפל יהיה לי גם נוח לכוון.

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

• תוכן חדש...