Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך עזרה ביעוץ מאחד מברי-הסמכה הרבים בפורום.

בשנה וחצי האחרונה החלפתי 3!!! פעמים משאבת דלק בשריד 1000 שנת 91 שלי. מכונית מצויינת אבל אני לא מצליח להבין למה אחת לכמה חודשים הולכת לי משאבת דלק. זאת אומרת שפתאום האוטו מתחיל לקרטע ובמקרים קיצוניים אפילו נכבה ומסרב להניע. אין ספק שהבעיה היא במשאבה כל פעם (כך לפחות נראה לי) כי אין דלק בכוסית כשהבעיה קורת. ברור לי שיש איזשהו משהו שגורם לי להחליף כלכך הרבה משאבות דלק אבל לא ברור לי מה הוא העניין. חשבתי אולי זה משהו שקשור למיכל הדלק או לצנרת בדרך למשאבה (את הצינור שמגיע לכוסית כבר החלפתי). אולי מיכל דלק מלוכלך? או אולי משהו אחר?

האם למישהו יש רעיון? אשמח לשמוע כי כבר נמאס לי להחליף משאבות כל הזמן.... (יש סימנים שאני צריך להחליף בקרוב שוב...)

תודה אוריה. 

פורסם

אורייה שלום רב !

מיהו בר הסמכא שקבע כל פעם שיש להחליף משאבת דלק?

האם כל פעם החלפת באותו מוסך את המשאבה?

מהו היו הסימפטומים, מלבד קירטוע וכבוי המנוע, האם נבדק צנרת הדלק,באם היא לא קרועה ויונקת אוויר?

האם מתגלה כל פעם לכלוך במסנן הדלק, שמקורו בחלודה/ בוצה מטנק הדלק?

האם נשמע רחש של בריחת אוויר, כל פעם שאתה פותח את מכסה טנק הדלק(כמו פססססס)?

תשובה מפורטת לשאלות, תעזור מאד לאבחנה, באם החלפת המשאבות לא הייתה מיותרת.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...